LG pronkt met oprolbare en met stof beklede tv’s voorafgaand aan CES

lg stanbyme kitchen

LG geeft een voorproefje van twee van zijn meest in het oog springende ‘lifestyle’-tv’s tot nu toe: een kleiner batterijgevoed model dat op een oprolbare standaard staat en een met stof beklede 65-inch set die tegen een muur kan leunen als een kunstwerk.

De LG StanbyME, die begin volgende maand op CES debuteert, is een draadloos 27-inch aanraakscherm gemonteerd op een in hoogte verstelbare standaard met verborgen wielen, zodat je het van kamer naar kamer kunt rollen. Ondertussen kan de gemotoriseerde stoffen bekleding van de slanke LG Objet TV met een druk op de knop omhoog of omlaag worden gebracht.

LG StanbyME

In feite een jumbo-tablet op een oprolbare standaard, het aanraakscherm van de StanbyME kan worden gekanteld en gedraaid in staande of liggende modus, terwijl de geïntegreerde batterij tot drie uur tv-kijken mogelijk maakt tussen oplaadbeurten.

Je kunt video streamen van je iPhone of Android-telefoon naar de StanbyMe via LG’s Mobile Screen Mirroring-functie, terwijl je met een verwijderbare telefoonhouder bovenop de set de camera van je handset kunt gebruiken voor videogesprekken. De StanbyMe beschikt ook over USB- en HDMI-aansluitingen voor laptops en pc’s.

Net als een tablet heeft de LG StanbyME een aanraakgevoelige gebruikersinterface met pictogrammen voor apps, variërend van Netflix en YouTube tot een webbrowser en een mediaspeler, en wanneer u de set niet actief gebruikt, kan hij kunstwerken en fotogalerijen weergeven , of een klok.

LG Objet-tv

LG pronkt ook met de LG Objet TV, een slank 65-inch OLED-scherm met een gemotoriseerde stoffen bekleding die met een druk op de knop omhoog of omlaag kan worden gebracht.

lg objet tv

De Objet TV kan in een hoek van maximaal vijf graden tegen een muur worden geleund, waardoor het een kunstgalerie-sfeer krijgt, of hij kan vlak tegen een muur worden geïnstalleerd, terwijl een in-frame kabelbeheersysteem videokabels uit het zicht houdt .

Uitgerust met een 4.2-kanaals luidsprekerarray van 80 watt, is de meest opvallende eigenschap van de Objet TV de verwisselbare stoffen bekleding, die is ontworpen door het Deense textielbedrijf Kvadrat.

Verkrijgbaar in drie kleuren (Kvadrat Beige, Kvadrat Redwood en Kvadrat Green), de hoes kan worden verhoogd of verlaagd door op een knop op de LG-afstandsbediening te drukken en kan het scherm volledig of gedeeltelijk bedekken.

Wanneer het scherm van de Objet slechts gedeeltelijk bedekt is, kan het in de “Lijnweergave”-modus gaan, waardoor het fotogalerijen, de datum en tijd, de bedieningselementen voor het afspelen van media of een verzameling afbeeldingen met “ruimte- en natuurthema’s” kan weergeven.

LG heeft nog geen prijzen of een verzenddatum aangekondigd voor de StanbyME of de Objet TV.

0 Shares:
You May Also Like