LG kondigt een zeer beperkte editie OLED-tv met ‘Star Wars’-thema aan

LG 'Star Wars' limited-edition OLED TV box art

LG zegt dat het een zeer beperkte oplage gaat produceren van zijn 65-inch OLED C2 smart-tv met een -thema, dat het bedrijf in samenwerking met Lucasfilm heeft ontworpen. Er zullen slechts 501 eenheden op de Amerikaanse markt worden aangeboden, een knipoog naar Darth Vaders bevel over het 501st Legion.

LG Magic Remote Stars Wars speciale editie

LG Electronics/Lucasfilm

De tv zelf zal cosmetische Star Wars-bloei hebben en het geluid van Darth Vader-ademhaling afspelen wanneer de set wordt aangezet. De doos waarin de tv wordt geleverd, bevat een genummerd certificaat van echtheid en wordt versierd met een afbeelding van Vader die zijn lichtzwaard vasthoudt. Maar de ster van de show lijkt een aangepaste versie van LG’s Magic Remote te zijn, met een gebruikersinterface die volgens LG het uiterlijk en geluid van Vader’s lichtzwaard zal nabootsen.

Wanneer gebruikers de galerijmodus van de tv activeren, waarin schilderijen en andere kunstwerken worden weergegeven alsof de tv een digitale fotolijst is, kunnen ze kiezen uit twee exclusieve galerijen met themakunst: een categorie Conceptuele ontwerpen bestaande uit originele storyboards en geïllustreerde afbeeldingen met betrekking tot de originele films, en een Journey of Darth Vader met filmposters en belangrijke filmscènes.

Star Wars-storyboard

Lucasfilm

De tv zal te zien zijn tijdens de Star Wars Celebration, die plaatsvindt van 26-29 mei in het Anaheim Convention Center in Californië. LG zegt later informatie over prijzen en beschikbaarheid vrij te geven.

0 Shares:
You May Also Like