Leviton’s nieuwe Decora slimme schakelaars hebben geen neutrale draad nodig, een zegen voor oudere huizen

Leviton Decora Smart No Neutral Product Expansion Devices

Leviton heeft vijf nieuwe producten toegevoegd aan zijn Decora Smart-verlichtingsproductlijn, waaronder een nieuwe schakelaar en een nieuwe dimmer die niet afhankelijk zijn van de aanwezigheid van een neutrale draad in de doos waarin u ze installeert.

Iedereen die heeft geprobeerd de schakelaars en dimmers in hun oudere huis te upgraden, kent de frustratie van het eruit trekken van de oude lichtschakelaar om te ontdekken dat er geen neutrale draad in de doos zit. Slimme schakelaars en dimmers hebben radio’s die constant moeten worden gevoed om opdrachten te ontvangen en door te geven, zelfs als de schakelaar is uitgeschakeld, en die stroom komt meestal van een neutrale draad.

Leviton Decora Smart Wi-Fi 2e generatie Dimmer met bewegingsdetectie

Leviton

Leviton’s nieuwe Decora Smart No-Neutral Switch ($ 44,99) en No-Neutral Dimmer ($ 49,99) lossen het probleem zonder neutrale draad op met behulp van een bijbehorend apparaat dat op elk stopcontact kan worden aangesloten: de Decora Smart Wi-Fi Bridge ($ 19,99). ) vormt een discreet mesh-netwerk dat tot 25 Decora Smart No-Neutral-apparaten kan ondersteunen in ruimtes tot 2.500 vierkante voet. The Bridge, die ongeveer zo groot is als een telefoonoplader, maakt op zijn beurt verbinding met je 2,4GHz wifi-netwerk, zodat je deze schakelaars en dimmers kunt programmeren en bedienen met de My Leviton-app op je smartphone. Er is geen andere hub vereist.

“Het is niet zoals een hub die ergens in een rek op een plank moet worden geplaatst”, zegt James Shurte, senior productmanager bij Leviton. “Je hoeft hem niet op ethernet aan te sluiten of een aparte power brick of iets dergelijks te hebben. Het wordt gewoon in de muur gestoken [outlet].”

Leviton kondigde ook de Decora Smart Wi-Fi 2e generatie Motion Sensing Dimmer ($ 49,99) en de Decora Smart Wi-Fi 2e generatie Tamper Resistant Outlet ($ 34,99) aan. Alle Leviton Decora Smart Wi-Fi-producten zijn compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, met producten van de 2e generatie die volledige compatibiliteit toevoegen met het HomeKit-ecosysteem van Apple. Slimme apparaten voor thuisgebruik in de Decora Smart Wi-Fi-productlijn van Leviton kunnen ook worden geïntegreerd met slimme IFTTT-, SmartThings- en Schlage-producten.

Leviton Decora Smart Wi-fi 2e generatie Sabotagebestendig stopcontact

Leviton

Hier is de volledige nieuwe line-up:

Decora Smart No-Neutral Switch en Dimmer: Hoewel GE Lighting in 2020 als eerste op de markt kwam met een niet-neutrale schakelaar en een niet-neutrale dimmer die via wifi zonder hub werkt, heeft de dimmer een adapter nodig om sommige soorten lampen te bedienen. U kunt onze volledige recensie hier lezen (merk op dat de naam van het product veranderde nadat GE Lighting door Savant werd overgenomen).

“We wilden al vier jaar een oplossing bieden voor mensen zonder nulleiders, zou ik zeggen, waarschijnlijk al vier jaar”, zegt Shurte.

Nadat u de Wi-Fi Bridge hebt aangesloten, voegt u deze toe aan de My Leviton-app en bent u klaar om te gaan – uw huis zonder neutraal snoer heeft zojuist een snelle renovatie ondergaan.

“We wilden een dimmer en schakelaar in onze lijn creëren”, zegt Shurte, “die je zonder nulleider kunt installeren, maar die nog steeds alle functies van de vlaggenschipdimmer en schakelaar in onze lijn had. We willen niets van de functionaliteit of de functieset opofferen.”

Decora No-Neutral Wi-Fi Bridge: Dit is de meest waardevolle speler van het niet-neutrale trio. De No-Neutral Switch en Dimmer werken niet zonder het bruggetje.

“Het overbrugt letterlijk gewoon een RF-verbinding met een lager vermogen van de niet-neutrale apparaten naar wifi en uw verbonden smart-home-services”, zegt Shurte.

Let op de prijs van $ 20. Ter vergelijking: de Lutron Caséta Wireless In-Wall Smart Smart Dimmer van $ 60, die ook compatibel is met het HomeKit-ecosysteem van Apple, vereist een Caséta Wireless Bridge van $ 92. U kunt onze recensie van Lutron’s starterkit op deze link lezen.

De complete Decora Smart Wi-Fi 2e generatie familie

Leviton

Decora Smart Wi-Fi 2e generatie Dimmer met bewegingsdetectie: Deze is voor huizen uit het Reagan-tijdperk met een neutrale draad. U krijgt geavanceerdere functies, zoals omgevingslichtdetectie die het licht uithoudt wanneer er voldoende natuurlijk licht in de kamer is, en automatisch dimmen dat de lichtniveaus verlaagt bij een bepaalde nachtinstelling.

‘s Nachts dient een ingebouwde gidslamp als nachtlampje op afroep: loop ‘s avonds laat de kamer in, slaperig en nu loop je niet meer tegen een muur aan. En als je ‘s avonds opgesloten zit in je tv-sessie, schakelt een motion snooze-functie bewegingsdetectie uit zolang je wilt.

Meerdere Leviton-apparaten? Schakel ze gelijktijdig in of uit, op basis van beweging, met behulp van de reactiefunctie voor kamerbezetting van de app.

Decora Smart Wi-Fi 2e generatie Sabotagebestendige uitgang: Dit product van de tweede generatie, waarvoor een neutrale draad nodig is, voegt HomeKit/Siri-besturing toe aan Amazon’s Alexa en Google Assistant. Net als de andere Deocora-producten, werkt het ook met Leviton’s Anywhere Switch Companion, een batterijgevoed, zelfklevend apparaat dat je kunt koppelen met elk Leviton smart-apparaat en multi-locatie- of driewegbedieningen kunt gebruiken zonder bedrading.

“Er zijn gewoon niet veel smart-outlet-oplossingen op de markt die werken met HomeKit”, zegt Shurte, “of als ze dat wel doen, zijn ze erg duur. Je kunt ze zien van $ 70 tot $ 80. “

0 Shares:
You May Also Like