Level Lock Touch is het slimme slot dat volledig opnieuw is uitgevonden

leveltouch facing

Level Home maakt ons favoriete retrofit slimme slot. De nieuwe Level Lock Touch van het bedrijf neemt dat briljante idee en bouwt er een heel slim slot omheen.

Net als bij het bestaande product, de Level Lock die we in mei hebben beoordeeld, worden alle gemotoriseerde elementen van de Level Lock Touch in het boorgat van de deur gemonteerd. Het nieuwe product voegt een aanraakgevoelig rozet en sleutelcilinder toe aan de voorkant en een draaiknop aan de binnenkant. Met andere woorden, het is een compleet slot. En hoewel we het laatste oordeel zullen bewaren voor onze aanstaande praktische beoordeling, is dit het mooiste slimme slot dat we hebben gezien. Het is ook een van de duurste, met een vraagprijs van $ 329.

leveltouch2

CEO John Martin beschreef de benadering van Level Home om de slimme nachtschoot te heroverwegen in een briefing vorige week, zei CEO John Martin: “… de oplossing moest de grendel zijn, niet alleen de grendel motoriseren.” Inderdaad, Level Home had dat doel al bereikt met zijn retrofitproduct, de Level Lock. Het gemotoriseerde mechanisme dat de bout in zowel dat model als in dit nieuwe product beweegt, is in lijn met de bout zelf. Martin zei dat dit ontwerp de energie die nodig is om te vergrendelen en ontgrendelen aanzienlijk vermindert, waardoor de levensduur van de batterij aanzienlijk wordt verlengd.

Net als bij het retrofit-product past de CR2-batterij in de bout zelf en moet deze volgens Martin minstens een jaar meegaan. De meeste slimme nachtsloten hebben een binnenbeslag nodig dat groot genoeg is voor de motor die de bout draait, plus vier AA-batterijen die zes maanden meegaan als je geluk hebt.

Vertrouwen op Bluetooth vermindert ook het energieverbruik van dit slot, hoewel het het incompatibel maakt met gewone smart home-systemen die afhankelijk zijn van draadloze protocollen zoals Z-Wave, Zigbee of, in sommige gevallen, Wi-Fi. De Level Lock Touch is compatibel met Apple’s HomeKit smart home-technologie (Level Home is opgericht door voormalige Apple-medewerkers).

lev touch in deurprofiel

Dus de Level Lock Touch reageert direct uit de doos op Siri-spraakopdrachten, maar Martin zegt dat Amazon Alexa en Google Assistant-ondersteuning nog in de maak zijn. Hetzelfde geldt voor gewone thuisbezorgdiensten: de Level Lock Touch is compatibel met de service van Walmart, maar niet met het Key-programma van Amazon.

Het elimineren van het externe toetsenbord en vertrouwen op Bluetooth-enabled Level Home om de voetafdruk van het buitenste gedeelte van het slot net zo drastisch te verkleinen. In dit opzicht lijkt het buitenste rozet erg op de Kwikset Kevo slimme nachtschoot. En net als dat product, wanneer de Level Lock Touch je Android- of iOS-smartphone herkent via Bluetooth (of met geofencing, als je die functie inschakelt), ontgrendel je het door simpelweg met je vinger het slot aan te raken. Ook het vergrendelen van het slot vergt slechts een aanraking.

De Level Lock Touch wordt ook geleverd met twee programmeerbare keycards die u kunt gebruiken als u uw smartphone niet wilt dragen, of die u kunt geven aan familieleden die geen smartphones hebben of aan gasten. Deze keycards worden gecodeerd met behulp van de Level Home-app op uw smartphone: Met behulp van NFC-technologie raakt u de kaart eenvoudig met uw telefoon aan om de toegangscode over te dragen. Twee van deze kaarten worden geleverd met het slot en u kunt er zoveel meer bestellen als u nodig heeft. Eén kaart kan met meerdere sloten worden gebruikt en u kunt de toegang van de kaart intrekken zonder dat u er fysieke toegang toe nodig hebt.

De Level Lock Touch is nu te koop op de website van Level Home voor $ 329.

0 Shares:
You May Also Like