Level, een van onze favoriete slimme slotenmakers, heeft nu een draadloos toetsenbord

Person entering a PIN on the Level Keypad

Level maakt enkele van onze huidige favoriete slimme sloten, zowel in de retrofit- als de volledige vervangingscategorieën. Hun aantrekkingskracht ligt in hun aantrekkelijke ontwerp en ze lijken in niets op de omvangrijke slimme sloten die de concurrentie te bieden heeft. Je kunt ze letterlijk niet onderscheiden van conventionele nachtslots.

Het enige nadeel van het ontbreken van een numeriek toetsenblok op het slot is echter dat je een fysieke sleutel, je telefoon, een Apple Watch (en een bijbehorende Apple HomeKit-hub) of – met de Level Lock Touch nodig hebt Editie: een speciale sleutelkaart. Dat verandert vandaag met de introductie van het Level Keypad.

Het Level Keypad met led-achtergrondverlichting communiceert met elk Smart Lock van Level via Bluetooth en kan overal binnen 10 meter van het slot worden gemonteerd. Het apparaat wordt aangedreven door twee AAA-batterijen en heeft een waterdichte behuizing, zodat het bestand is tegen blootstelling aan de elementen. Huiseigenaren kunnen maar liefst 50 vier- tot zescijferige codes maken die kunnen worden gedeeld met familieleden, vrienden, bezoekers, onderhoudspersoneel en dergelijke.

Persoon die niveautoetsenbord gebruikt

Niveau

De codes kunnen worden beperkt tot bepaalde tijdvensters en dagen van de week. Ze kunnen ook zo worden ingesteld dat ze automatisch verlopen na een bepaalde periode, waardoor ze gewoon het ticket voor vakantieverhuur zijn. De huiseigenaar kan de Level-app (voor Android en iOS) gebruiken om deze codes te delen via iMessage, sms, e-mail en andere berichtenplatforms. Elke code kan aan een persoon worden toegewezen en een naam of bijnaam krijgen. De app maakt logboekvermeldingen elke keer dat een code wordt gebruikt, zodat de huiseigenaar weet wie er toegang heeft tot het huis en wanneer.

Het Level Keypad kan nu worden besteld voor $ 79 op zichzelf of $ 59 wanneer het wordt gekocht met een Level Bolt, Level Lock, Level Lock: Touch Edition of Level Expressions-slot en invoerhendelcombinaties. U kunt op de volgende links klikken om onze beoordeling van de Level Bolt-retrofit-vergrendeling, de beoordeling van de Level Lock en de beoordeling van de Level Lock Touch Edition te bekijken.

Michael is de hoofdredacteur van TechHive. Hij bouwde in 2007 zijn eigen slimme huis en gebruikte het als een echt testlab bij het beoordelen van nieuwe producten. Na een verhuizing is hij bezig zijn nieuwe huis, een bungalow uit 1890, om te bouwen tot een modern smart home.

0 Shares:
You May Also Like