Lenovo’s uitgeklede Smart Clock Essential heeft een ouderwets LED-display

lenovo smart clock essential 3

Nee, de nieuwe Lenovo Smart Clock Essential doet geen video’s, diavoorstellingen of mooie gebruikersinterfaces. In plaats daarvan krijg je een back-to-basics-LED, hoewel Google Assistant nog steeds onder de motorkap zit.

De Smart Clock Essential is gepland om dit najaar in de uitverkoop te gaan voor $ 50 en is – in wezen? – Lenovo’s kijk op Amazon’s Alexa-aangedreven Echo Dot with Clock, hoewel het 4-inch LED-display van de Smart Clock Essential iets gedetailleerder is dan de reserve van de Echo Dot digitale uitlezing, met zowel de temperatuur en het weer als de tijd.

Net als bij de Lenovo Smart Clock van vorig jaar (die we hebben beoordeeld), heeft de Smart Clock Essential een met stof beklede basis en een enkele 1,5-inch 3W-luidspreker, terwijl je met een array met twee microfoons kunt chatten met Google Assistant.

Natuurlijk kun je de Assistent vragen om alarmen in te stellen, de agenda van de dag te bekijken, deuntjes af te spelen en je smarthome-apparaten te bedienen. De klok heeft ook een ingebouwd nachtlampje van 31 lumen.

Aan de bovenkant van de Smart Clock Essential bevinden zich afspeel-, alarm- en volume omhoog/omlaag-knoppen, terwijl een microfoon-mute-schakelaar aan de achterkant zit. Ook aan de achterkant bevindt zich een USB Type-A-poort, die je kunt gebruiken om je smartphone op te laden.

lenovo smart clock essential naar achteren gericht 2

Aangedreven door een Amlogic A113X-processor met 4 GB RAM, kan de Smart Clock Essential verbinding maken met uw thuisnetwerk via dual-band wifi, en hij kan audio streamen naar Bluetooth-luidsprekers dankzij de Bluetooth 5.0-ondersteuning.

Voor $ 50 is de Lenovo Smart Clock Essential $ 10 goedkoper dan de catalogusprijs voor de Echo Dot with Clock, die een standaard LED-klokuitlezing heeft die achter de stoffen bekleding van de luidspreker vandaan gluurt.

Dat gezegd hebbende, de Smart Clock Essential kost net zoveel als de huidige verkoopprijs. Verwijder de niet-productlink voor de Smart Clock van vergelijkbare grootte (en voorheen $ 80), die wordt geleverd met een volledig LCD-scherm dat een verscheidenheid aan wijzerplaten weergeeft. Hoewel de Smart Clock bij de lancering geen foto’s kon weergeven, voegde een update van afgelopen augustus integratie met Google Foto’s toe.

0 Shares:
You May Also Like