Lenovo onthult zijn Smart Clock 2

lenovo smart dock 2

Lenovo is terug met een nieuwe versie van zijn door Google Assistant aangedreven Smart Clock, dit keer met een nieuw ontwerp, beter geluid en een gebundeld draadloos oplaadstation met een geïntegreerd nachtlampje.

Gepland om in september aan te komen voor $ 90 – $ 10 meer dan zijn twee jaar oude voorganger – heeft de Smart Clock 2 nog steeds een vier-inch display, een met stof beklede schaal en ingebouwde Google Assistent.

Maar terwijl de eerste Smart Clock kort en gedrongen was, heeft de nieuwe (die we nog niet persoonlijk hebben gezien) een groter, ondieper ontwerp, met een korte, geïntegreerde basis onder het scherm.

In die basis bevindt zich een paar 1,5-inch front-firing luidsprekers die volgens een vertegenwoordiger van Lenovo een “verbeterd” geluid zullen leveren in vergelijking met het origineel.

Interessanter is het nieuwe draadloze oplaadstation, dat bij de Smart Clock 2 wordt geleverd.

lenovo smart clock 2 met draadloos oplaadstation

Ongeveer dezelfde diepte als de vernieuwde Smart Clock, maar een paar centimeter breder, het dock zit onder de klok en wordt eraan bevestigd via een reeks pogo-pinnen.

Wanneer aangesloten, kan het dock een Qi-compatibele telefoon draadloos opladen en is het compatibel met de MagSafe-standaard van Apple. Als u de voorkeur geeft aan bekabeld opladen, heeft het dock een USB-A-oplaadpoort aan de achterkant.

Het dock heeft ook een bonusfunctie: een dun, geïntegreerd nachtlampje dat langs de onderkant van de basis van de klok loopt. Lenovo zegt dat je het licht (met een helderheid tot 31 lumen) kunt aanzetten door op de voorkant van het scherm naar beneden te vegen.

Lenovo’s briefingmateriaal zegt dat het dock (in sommige gebieden tenminste) zowel afzonderlijk als gebundeld met de Smart Clock 2 zal worden verkocht. In de VS wordt het dock echter “alleen” gebundeld met de klok verkocht voor een gecombineerde sticker van $ 90 prijs, vertelde een vertegenwoordiger van Lenovo aan TechHive.

Naast de ontwerpwijzigingen en het dock, zal de Lenovo Smart Clock 2 beschikbaar zijn in twee nieuwe kleuren: Abyss Blue en Shadow Black, samen met een Heather Grey-versie die overeenkomt met de kleur van de eerste Smart Clock.

Onze recensent gaf de originele Lenovo Smart Clock stevige cijfers en prees hem om zijn “uitstekende ontwerp” en zijn behendigheid met alarmen. We klagen dat de Smart Clock geen foto’s kon weergeven, maar Lenovo heeft dat gat gedicht met een update na de lancering waarmee gebruikers de klok kunnen verbinden met hun Google Foto’s-albums.

We zullen een volledige beoordeling van de Lenovo Smart Clock 2 hebben zodra we een voorbeeldeenheid hebben getest.

0 Shares:
You May Also Like