Leg capriolen van eekhoorns vast met dit Eufy-beveiligingscamerasysteem voor buiten voor $ 214,19

eufycam 2

Als je aan de slag wilt met een beveiligingsinstallatie voor buiten, mis dan de deal van vandaag op de lijn beveiligingscamera’s van Anker niet. Amazon verkoopt een Anker EufyCam 2 draadloos huisbeveiligingssysteem met twee camera’s voor $ 214,19. Verwijder niet-productlink. Dat is dicht bij het laagste punt ooit en beter dan de gebruikelijke $ 250 die dit systeem doorgaans ophaalt.

We hebben de EufyCam 2 eerder beoordeeld en gaven hem vier van de vijf sterren. “De EufyCam 2 is een aantrekkelijke startersoptie als u op zoek bent naar een beveiligingscamera voor buiten”, zeiden we.

Deze bundel bevat twee camera’s en een basisstation, en de batterijgevoede camera’s zouden volgens Anker tot 365 dagen mee moeten gaan op een enkele lading.

Om de elementen te weerstaan, heeft Anker de camera’s (die 1080p-video kunnen vastleggen met een gezichtsveld van 140 graden) uitgerust met IP67 weersbestendigheid, wat betekent dat ze stofdicht zijn en bestand tegen zware regen.

Net als bij andere Anker-uitrusting, biedt de EufyCam 2 opslag op het apparaat in plaats van verbinding te maken met een cloudservice. Anker zegt dat 16 GB voldoende is voor maximaal drie maanden gebruik.

Het systeem beschikt ook over detectie van menselijk gezicht, nachtzicht, tweerichtingsaudio en het werkt met Apple HomeKit, evenals met Google Assistant en Alexa.

Als je ook wat beveiligingscamera’s voor binnenshuis nodig hebt, verkoopt Amazon twee van Anker’s Eufy Solo-binnencamera’s voor $ 80. Verwijder niet-productlink, in plaats van de gebruikelijke $ 96.

[Today’s deal: EufyCam 2 security system for $214.19 on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like