Laat vloeren schitteren met deze eendaagse uitverkoop op Roborock robotstofzuigers

roborocks6

Het is lenteschoonmaaktijd en we hebben twee deals om je vloeren te laten glanzen en schitteren. Amazon heeft een eendaagse uitverkoop op twee Roborock-stofzuigers, inclusief de S6-vacuüm / dweilcombinatie voor $ 380. Verwijder niet-productlink van $ 520, en het E4-vacuüm is $ 195. Verwijder niet-productlink in plaats van de gebruikelijke $ 270.

We hebben de Roborock S6 beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice-prijs. “De Roborock S6 is een fantastische robotstofzuiger met dweilmogelijkheden die moeten worden overwogen naast alternatieven voor grotere merken.” De S6 ondersteunt maximaal drie bewerkbare kaarten van je huis, hij verhoogt automatisch de zuigkracht wanneer hij van vloer naar tapijt gaat, en hij heeft een goede dweilfunctie. Bovendien heeft hij wifi voor het bedienen van de stofzuiger via een smartphone-app en integreert hij met Alexa en Google Assistant.

We hebben de goedkopere Roborock E4 niet getest. Het wordt echter zeer goed beoordeeld op Amazon door meer dan 4.000 recensenten. Het beschikt over een zuigkracht van 2000 Pa, een looptijd van 200 minuten, een vuilnisbak van 640 ml (21,64 oz.), Wi-Fi en Alexa-integratie (geen Google Assistent). Hoewel de E4 geen ingebouwde dweilfunctie heeft, kun je een dweilhulpstuk kopen om de klus te klaren.

[ Today’s deal: One-day Roborock vacuum sale on Amazon. ]
0 Shares:
You May Also Like