Laat deze gerenoveerde Roomba 860 van $ 200 uw vloeren voor u reinigen

irobot roomba 860

Het is onafhankelijkheidsweekend in Amerika, maar ben je echt vrij als je nog steeds zelf aan het stofzuigen bent? Woot via Amazon verkoopt de gerenoveerde iRobot Roomba 860 voor $ 200. Dat is de laagste prijs tot nu toe voor dit opgeknapte (met garantie) product, en maar liefst $ 70 goedkoper dan de laatste keer dat we deze stofzuiger als een goede deal bestempelden.

De deal duurt tot net voor middernacht op donderdagavond Pacific time.

De Roomba 860 is ontworpen om alle vloertypes te reinigen en is voorzien van het Aero Force 3-traps reinigingssysteem van iRobot, dat borstels voor meerdere oppervlakken en vijf keer meer luchtkracht biedt in vergelijking met de Roomba 600- en 700-serie.

De stofzuiger kan tot zeven keer per week worden ingepland. Het komt rockende iAdapt-navigatie, wat betekent dat het niet de slimheid heeft om je huis in kaart te brengen. In plaats daarvan gebruikt het de hobbel-en-rol-methode om door het huis te gaan terwijl je je meubels vermijdt.

De Roomba 860 is 3,6 inch hoog, wat genoeg zou moeten zijn om onder de meeste banken te komen, evenals kasten die van de grond zijn opgetild. In de doos krijg je het vacuüm, een docking- en laadstation, een oplaadbare batterij, een muurbarrière en een extra AeroForce-filter.

Aangezien dit een opgeknapt product is dat wordt verkocht door een Amazon-bedrijf, wordt het geleverd met de 90-dagengarantie van de online retailer. Als er in die tijd iets misgaat, kun je een vervanging of terugbetaling krijgen, waardoor het gebruikelijke risico van het kopen van een refurbished toestel grotendeels wordt geëlimineerd.

[Today’s deal: refurbished Roomba 860 for $200 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like