Laad de voorjaarsschoonmaak op deze geweldige robovac voor $ 110 korting

s45max

De lente is begonnen, en terwijl de gedachten gaan naar het polijsten van die ramen, vergeet niet om ook je vloeren wat extra aandacht te geven. Amazon verkoopt de Roborock S45 Max (een variant van de S4 Max) voor $ 320 nadat je de digitale coupon onder de prijs van het product hebt geknipt en vervolgens de couponcode hebt gebruikt ROCKS4MAX bij de kassa. Dat is $ 110 korting op de meest recente prijs en de beste prijs van het jaar voor deze fantastische robotstofzuiger.

We hebben de S4 Max eind november beoordeeld en gaven hem een ​​uitstekende vier van de vijf sterren. De S4 Max biedt superieure reiniging en geavanceerde functies tegen een betaalbare prijs, zeiden we (en dat was tegen de volledige stickerkosten). Deze robovac heeft een sectie van 2000pa, die volgens het bedrijf krachtig genoeg is om zoiets zwaars als een AA-batterij op te zuigen.

Het vacuüm van Roborock heeft ook een herziene aandrijflijn van eerdere modellen en gebruikt een lasernavigatiesysteem om een ​​realtime kaart van uw huis te maken. De robovac wordt geleverd met voldoende geheugen om maximaal vier niveaus van een huis te herkennen. Je kunt de robovac ook bedienen via een smartphone-app om een ​​schoonmaaksessie te starten en een schoonmaakschema in te stellen.

Wat betreft de batterij, deze robovac kan tot 150 minuten werken op een reinigingsgebied van bijna 2700 vierkante voet.

Onder de streep? De Roborock S45 Max is een uitstekende robotstofzuiger die veel waarde biedt in vergelijking met rivalen, en dat is tegenwoordig dubbel waar.

[Today’s deal: Roborock S45 Max for $320 after coupon and checkout code on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like