Kyvol Cybovac S31 review: een zelfledigende robotstofzuiger die dweilt

71ck9gjayl. ac sx679  copy

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Kan tegelijkertijd stofzuigen en dweilen Ondersteunt schoonmaakgebieden, virtuele muren en no-go-zones Maakt de vuilnisbak automatisch leeg

nadelen

App WAS buggy tijdens setupMop-functie elimineert de noodzaak van een stick-dweil niet

Ons oordeel

De Kyvol Cybovac S31 is een geweldige aankoop voor diegenen die een volledig automatische reiniging willen zonder hun budget te verliezen.

De Kyvol Cybovac S31 is de nieuwste in een groeiende lijn van zelfledigende robotstofzuigers. Deze volledig autonome stofzuigers zijn voor de meesten van ons een heerlijke luxe. Maar als u allergieën, astma of een ander gezondheidsprobleem heeft dat kan worden veroorzaakt door de stofpluim die vrijkomt wanneer u een vuilnisbak leegt, kunnen ze een reddingsboei zijn.

De S31 heeft een zelfledigende vuilnisbak van 4,3 liter die ongeveer 60 dagen stof kan bevatten voordat u de wegwerpstofzak erin moet vervangen. De vuilnisbak doet ook dienst als oplaadstation van de robot en biedt ongeveer vier uur gebruiksduur per volledige lading.

Deze recensie maakt deel uit van TechHive’s berichtgeving over de beste robotstofzuigers, waar u beoordelingen van concurrerende producten vindt, plus een kopersgids voor de functies waarmee u rekening moet houden bij het winkelen voor dit type product.

De robot navigeert zelf met behulp van laserafstandssensoren die zijn ondergebracht in een torentje aan de bovenkant. Tijdens de eerste doorloop door de kamer maakt het een plattegrond van de plattegrond waarmee u virtuele muren, schoonmaakgebieden en no-go-zones kunt maken. Het vuile werk wordt afgehandeld door een rollende borstel en twee draaiende zijborstels aan de onderkant.

819h wjjml.  ac sl1500 kopie

Het instellen van het vacuüm is eenvoudig, maar ik had aanvankelijk problemen met de bijbehorende app. Met zijn vuilnisbak-dock aangesloten en de robot op zijn oplaadpinnen, heb ik de S31 toegevoegd en met succes verbonden met mijn wifi. Daarna werd ik gevraagd om een ​​firmware-update te downloaden; maar elke keer dat ik het probeerde, kreeg ik een bericht dat de firmware niet kon worden geüpgraded totdat de batterij voor meer dan 20 procent was opgeladen. Ik verliet het vacuüm om nog een paar uur op te laden, maar kreeg nog steeds hetzelfde bericht toen ik probeerde te upgraden.

Ik ontdekte dat een andere recensent hetzelfde probleem had ondervonden en het had opgelost door het vacuüm met zijn fysieke afstandsbediening te gebruiken en met succes te upgraden. Ik deed hetzelfde en kon eindelijk de app updaten. Ik heb er daarna geen problemen meer mee gehad.

Ik heb mijn benedenverdieping gekozen om de Cybovac S31 te testen, omdat deze tapijt, hardhout en vinyltegels omvat en het meest bezochte deel van mijn huis is. De krachtige zuigkracht van 3000 Pa van de stofzuiger stelde hem in staat om veel dierenharen van het tapijt te verwijderen, samen met stof en ander vuil.

kyvol cybovac s31-app

De Cybovac S31 kan tegelijkertijd stofzuigen en dweilen, dus ik heb de dweilmodule aan de onderkant van de robot bevestigd voor de hal, keuken en badkamer. Het bevat 110 ml water en verdeelt het over de aangehechte microvezeldoek terwijl het over de vloer sleept. Het maakt niet genoeg contact met de vloer – en geeft geen heen en weer beweging – om meer dan oppervlaktevuil te verwijderen. Het is voldoende voor semi-reguliere onderhoudsreiniging, maar het zal de noodzaak voor je dweil niet wegnemen.

Zodra een kaart is gemaakt, reinigt de stofzuiger in een veel voorspelbaarder en efficiënter patroon. Het instellen van schoonmaakgebieden is net zo eenvoudig als op een knop in de app tikken en een aanpasbaar vak naar een plek op de kaart slepen. Er is een soortgelijk proces voor het toevoegen van virtuele muren en niet-vacuüm- en niet-reinigingszones. De laatste was bijzonder nuttig omdat mijn hardhouten hal grenst aan mijn met tapijt beklede woonkamer; door van de woonkamer een niet-mop-zone te maken, kreeg ik geen doorweekt tapijt.

De app van Kyvol is niet bijzonder geavanceerd, maar het is intuïtief genoeg om overal te geraken. Het hoofdscherm toont de huidige kaart, het reinigingsgebied en de duur van de huidige taak, evenals het batterijniveau. U kunt vanaf hier beginnen met het reinigen van de volledige kamer of ter plaatse of het vacuüm terugsturen naar het dock om op te laden. Vanuit het menu Instellingen kunt u reinigingen plannen, de frequentie van het legen van de vuilnisbak instellen, reinigingsrecords bekijken, het gebruik van de borstels en het HEPA-filter controleren, en meer.

De Cybovac S31, die op het moment van deze recensie werd verkocht voor ongeveer $ 500, was ongeveer hetzelfde geprijsd als de Roomba i3+ van iRobot (iRobot pionierde met het zelfledigende concept met de Roomba i7+ en de Roomba S9+). De Cybovac S31 is niet zo gepolijst als dat product, maar hij kan zijn mannetje staan ​​als reiniger tegen die bot, en hij kan ook dweilen. Je kunt het gerust op je last-minute vakantieverlanglijstje zetten.

0 Shares:
You May Also Like