Kyvol Cybovac E31 robotstofzuiger / dweil hybride review: geavanceerde functies, budgetprijs

cybovac e31

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Stofzuigt en dweilt vloeren Uitstekende navigatie Brengt de indeling van de kamer in kaart en biedt reinigingsdetails

nadelen

Ondersteunt geen virtuele grenzenDe mopping-methode doet slechts een gemiddelde taak om vuil te verwijderen

Ons oordeel

De Cybovac E31 combineert uitstekende reiniging en geavanceerde functies met een budgetprijs.

De Cybovac E31 staat aan de top van een nieuwe lijn robotstofzuigers van Kyvol, een merk van VanTop Technology & Innovation, een bedrijf dat meer bekend staat om actie- en dashboardcamera’s dan om schoonmaakproducten. Desalniettemin maakt deze hybride robotstofzuiger en dweil indruk met zijn meerdere reinigingsmodi, slimme navigatie en kaarten, en een krachtige maximale zuigkracht van 2200 Pa.

De E31 heeft een standaard matzwarte afwerking met een bovenblad van gehard glas. Het meet ongeveer 12,5 inch in diameter en iets minder dan 3 inch hoog, waardoor het slank genoeg is om onder de meeste meubels te passen.

Er zijn Home- en Clean/Pause-knoppen bovenop die van kleur veranderen om de oplaad- en batterijstatus aan te geven, evenals een Wi-Fi-signaalindicator. Aan de onderkant van de stofzuiger bevindt zich een enkele draaiende zijborstel, een rolborstel die gemakkelijk kan worden verwijderd om te reinigen, een omnidirectioneel wiel, een paar aandrijfwielen en een aan / uit-schakelaar. De 0,6 liter prullenbak past aan de achterkant van de stofzuiger en kan worden verwisseld voor de 0,3 liter watertank wanneer je harde vloeren wilt dweilen.

cybovac e31 spot kopie

Naast het oplaadstation en de stroomadapter wordt de E31 geleverd met verschillende accessoires, waaronder een extra zijborstel, een afstandsbediening en twee AAA-batterijen, een rol grenstape en 3M-kleefpads om hem vast te zetten, twee dweildoeken, een reserve HEPA-filter en spons; en een reinigingsborstel voor de rol.

Om de E31 in gebruik te nemen, moet je eerst een van de zijborstels bevestigen aan de lege paal aan de onderkant van de stofzuiger. Sluit vervolgens het oplaadstation aan, zet de aan / uit-schakelaar op “aan” en plaats de E31 op de contacten van het dock. Het duurt 6 tot 6,5 uur voordat de batterij volledig is opgeladen, wat ongeveer 150 minuten gebruikstijd zou moeten opleveren. Je weet dat de batterij vol is wanneer de LED’s bovenop de stofzuiger veranderen van pulserend oranje naar ononderbroken blauw. Als de batterij leegraakt tijdens het schoonmaken, veranderen deze weer van blauw naar ononderbroken oranje en gaan tenslotte rood knipperen wanneer het batterijniveau kritiek laag is.

De E31 heeft vier reinigingsstanden. In de automatische modus reinigt hij alle toegankelijke ruimte in een zigzagpatroon met gemiddelde zuigkracht, waardoor het vermogen wordt vergroot wanneer hij op tapijt ligt. Het is het meest geschikt voor algemene onderhoudsreiniging. U kunt de Spot-modus inschakelen op gebieden die een diepere reiniging nodig hebben; de E31 zal gedurende ongeveer twee minuten in een spiraalpatroon met een diameter tot 3,9 voet stofzuigen, waarna hij in de stand-bymodus gaat totdat u hem vertelt om het schoonmaken in een andere modus te hervatten of hem terug te brengen naar zijn dock. Ten slotte stuurt de Edge-modus het vacuüm ongeveer 20 minuten langs de omtrek van de kamer.

kyvol-app

U kunt de E31 bedienen met de fysieke afstandsbediening of de bijbehorende Kyvol-app. (Voor dat laatste moet u eerst een account registreren en verbinding maken met uw Wi-Fi, een proces dat slechts een paar minuten duurt.) In beide gevallen kunt u de verschillende reinigingsmodi activeren, reinigingen starten en stoppen, handmatig de vacuüm, en stuur het naar het dock om op te laden met behulp van duidelijk gelabelde knoppen en een richtingpad. Met beide kun je ook schoonmaaktijden inplannen.

De stofzuiger ondersteunt beperkte spraakbediening via Amazon Alexa en Google Assistant. Zodra je hem hebt verbonden met de service van je keuze, kun je een compatibele slimme luidspreker gebruiken om schoonmaakwerkzaamheden te starten en te stoppen, de stofzuiger naar zijn dock te sturen of de locatie te lokaliseren wanneer je hem uit het oog verliest.

Ik heb ze alle drie op verschillende momenten tijdens mijn testen gebruikt. Als alles gelijk is wat betreft het starten en stoppen van schoonmaaktaken, krijgt app-besturing de voorsprong door de mogelijkheid om een ​​kaart van de indeling van de kamer weer te geven – zodat u kunt zien waar de E31 is schoongemaakt en waar deze zich momenteel bevindt – en statistieken over de schoonmaaktaak geeft duur en het aantal vierkante meters dat wordt bestreken.

De E31 zoog een aanzienlijke hoeveelheid vuil en puin op van de vloerbedekking, hardhouten en vinyltegelvloeren in mijn huis. De overgangen tussen deze vloertypes kon hij probleemloos doorstaan, al bleef hij af en toe aan een netsnoer of een verdwaalde sok hangen. In die gevallen zou het luid genoeg piepen om boven te horen en een waarschuwing naar mijn telefoon te sturen zodat ik hem kon gaan redden. Tussen de mapping van het vacuüm en de overvloed aan ingebouwde sensoren, was het in staat om vakkundig rond muren en meubels te manoeuvreren.

Ik gebruikte de dweilmodule op mijn keuken- en halvloeren. Je vult het waterreservoir via een kleine opening met kraanwater, haalt vervolgens de prullenbak uit de E31, vervangt het door het reservoir en selecteert een reinigingsmodus. Water uit de tank bevochtigt de bevestigde dweildoek terwijl het vacuüm het over de vloer sleept (u kunt het watervolume aanpassen via de app). Het doet niet geweldig werk, maar het is niet slechter dan vergelijkbare hybride stofzuigers. Deze methode om de vloer schoon te vegen is goed voor oppervlaktevuil, maar biedt niet de beweging die nodig is om dieper vuil te schrobben.

kyvol app-kaart

Het meegeleverde magnetische grenslint kwam goed van pas tijdens dweilklussen. Mijn hardhouten entree grenst aan een woonkamer met vloerbedekking, dus ik heb een strook van de tape op de vloer geplakt met behulp van de plakstrips om een ​​virtuele muur tussen de twee kamers te creëren. Dat zorgde ervoor dat de E31 niet de woonkamer binnenrolde en het tapijt doorweekte.

De E31 kost $ 280, waarmee hij aan de bovenkant van het budgetvriendelijke bereik zit, en hij steekt gunstig af bij concurrerende producten in die categorie. Het vermogen om efficiënt schoon te maken met minimale tussenkomst, maakt het een stevige aanbeveling, of u nu uw huidige robotstofzuiger upgradet of uw allereerste aanschaft.

0 Shares:
You May Also Like