Kwikset onthult een nieuw Wi-Fi smart lock met een vingerafdruklezer

kwikset halo touch smart lock main

Kwikset lanceerde vorig jaar zijn eerste slimme wifi-slot op CES en dit jaar is het terug in Las Vegas en pronkt met een nieuw Halo-slot zonder hub dat je kunt openen met een veeg van je vingertop.

De Halo Touch Wi-Fi Smart Lock, aangekondigd op maandag en gepland om later dit jaar in de uitverkoop te gaan voor $ 249, is een compact slim slot met een standaard sleutelgat plus een geïntegreerde vingerafdruklezer.

De Halo Touch kan tot 100 vingerafdrukken opslaan voor 50 gebruikers. Zodra ze zijn ingeschreven, kunnen ze het slot openen met een enkele aanraking van de sensor.

Net als de toetsenbordversie van de Halo, wordt de Halo Touch geleverd met een app waarmee je het slot in de gaten kunt houden, kunt controleren wie er in en uit gaat en geregistreerde vingerafdrukken kunt beheren.

kwikset halo touch smart lock traditioneel

Alle vingerafdrukken worden lokaal in het slot opgeslagen in plaats van in de cloud. SmartKey Security helpt om lock-picking en stoten te voorkomen, terwijl u het slot snel opnieuw kunt sleutelen.

De Halo Touch maakt rechtstreeks verbinding met je wifi-netwerk, wat betekent dat er geen hub of gateway nodig is. Het biedt ook integratie met zowel Alexa als Google Assistant.

Natuurlijk maakt de Wi-Fi-connectiviteit van de Halo Touch het een beetje een power hog versus, laten we zeggen, een Bluetooth-enabled slim slot. Kwikset zegt dat de vier AA-batterijen van de Halo Touch ongeveer zes maanden meegaan.

Verkrijgbaar in zowel traditionele als eigentijdse ontwerpen, de Halo Touch wordt geleverd met de keuze uit satijnnikkel, Venetiaans brons (voor het traditionele ontwerp) en ijzerzwart (voor de eigentijdse versie).

0 Shares:
You May Also Like