Krijg overal wifi met $ 70 korting op dit Google Nest Wi-Fi three-pack

nest wifi primary

Als je snellere wifi, betere dekking en meer slimme luidsprekers in huis wilt, hebben we een perfecte deal voor je. Amazon’s Woot verkoopt een three-pack van het tweede generatie Google Nest WiFi-mesh-systeem voor $ 280. Verwijder niet-productlink, slechts $ 10 meer dan Google rekent voor het two-pack en $ 70 korting op de gebruikelijke prijs. Woot-deals zijn vaak snel uitverkocht, dus als je een solide mesh-netwerk wilt bouwen, pak er dan meteen een.

Dit specifieke pakket bevat één C2200 MU-MIMO wifi-router en twee toegangspunten, die volgens Google tot 5.400 vierkante voet zullen beslaan. Het systeem kan tot 200 aangesloten apparaten aan en kan volgens Google meerdere 4K-video’s tegelijk streamen.

We hebben de tweedelige Nest Wi-F-router eind 2019 beoordeeld en gaven hem 3,5 van de 5 sterren. We waren vooral gecharmeerd van de eenvoudige installatie en integratie van slimme luidsprekers, hoewel we overal problemen mee hadden, die zouden moeten worden opgelost met de toevoeging van een derde satelliet.

[Today’s deal: Google Nest WiFi mesh system (three-pack) for $280 at WootRemove non-product link]

0 Shares:
You May Also Like