Krijg een enorme 70-inch 4K-tv met ingebouwde Amazon Fire TV voor $ 500

insignia4k

Iedereen die de rest van het voetbalseizoen in stijl wil bekijken, moet deze deal vandaag nog bekijken. Best Buy via Amazon verkoopt een 70-inch Insignia 4K FireTV voor $ 500. Dat is $ 150 korting op de adviesprijs van $ 650.

Best Buy noemt deze enorme tv “HDR-compatibel”, maar komt er niet meteen uit en zegt dat dit een HDR-tv is. Desalniettemin ondersteunt het de HDR10- en HLG-indelingen, wat betekent dat u een levendiger kleurenbereik kunt verwachten voor een superieur beeld met compatibele video. De tv heeft ook DTS studio surround audio.

Omdat dit een FireTV is, biedt het apps voor de meeste van je favoriete online videodiensten, zoals Disney Plus, Hulu, Netflix, Prime Video en YouTube. De tv wordt geleverd met een Alexa-afstandsbediening voor spraakbesturing om acties uit te voeren, zoals het starten van een streamingservice-app, het wisselen van ingangen en kanalen, volumeregeling, het bedienen van slimme apparaten voor thuisgebruik en het zoeken op internet.

De tv heeft drie HDMI-ingangen, en op de tv kun je ze allemaal een naam geven en de beeldinstellingen voor elke ingang opgeven. Het heeft een Ethernet-poort, ingebouwde Wi-Fi en de tv is Miracast-compatibel voor die keren dat u uw pc draadloos wilt spiegelen.

Maar echt de grote aantrekkingskracht hier is de grootte, schermresolutie en prijs. Je ziet 70-inch 4K-televisies niet vaak voor $ 500 gaan. De streamingtechnologie van Amazon is slechts een kers op de taart.

[Today’s deal: 70-inch Insignia 4K UHD TV for $500 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like