Koop Windows 11 voor de beste prijs

Als je van plan bent om Windows 11 te kopen om je pc te upgraden, heb je een groot aantal opties om weinig geld uit te geven met geweldige resultaten. In vergelijking met Windows 10 bevat de upgrade een lange lijst met verbeteringen die erop gericht zijn uw computer sneller te maken en tegelijkertijd de beveiliging te verbeteren. Tegenwoordig is het heel eenvoudig om Windows 11 te downloaden, installeren en activeren. Als uw pc Windows 10 draait, komt u zelfs in aanmerking voor een upgrade van Windows 10 voor freezolang het voldoet aan de minimumvereisten die door Microsoft zijn uiteengezet.

Tegelijkertijd, als uw computer Windows 7 of 8.1 draait, kunt u Windows 10 downloaden voor free en profiteer dan van de free upgrade naar het nieuwste systeem. Als uw computer daarentegen niet in aanmerking komt voor een free upgrade, hebt u vele manieren om Windows 11 aan te schaffen. U kunt het voor de volledige prijs krijgen in de officiële Microsoft Store of u kunt tot 70% besparen door te vertrouwen op Mr Key Shop, een zeer bekende wederverkoper van digitale software die zijn klant een grote diversiteit aan producten tegen zeer betaalbare prijzen aanbiedt. Laten we dieper op deze kwestie ingaan.

Waar te koop Windows 11

Als u vandaag niet in aanmerking komt om Windows 11 te upgraden voor: free, heeft u veel verschillende opties om het nieuwe systeem te kopen. U kunt het zelfs rechtstreeks in de officiële Microsoft Store doen door enkele eenvoudige stappen te volgen.

Klik op de Begin knopSelecteer Instellingen > Systeem > Activering

Als u geen productcode of digitale licentie heeft om door te gaan, hoeft u slechts een paar extra stappen te volgen:

Klik op Ga naar de winkelSelecteer de licentie die u wilt kopen

Zo koopt u uw nieuwe besturingssysteem voor de volle prijs. Gelukkig is er een manier om exact hetzelfde product te kopen en tegelijkertijd tot 70% op de prijslijst te besparen. Dankzij de digitale softwaredealer Mr Key Shop krijgt u de kans om Windows 11 voor een zeer lage prijs te kopen. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de winkel blijkt uit de vele geverifieerde reviews en de uitstekende score van 4,9 op TrustPilot. Mr Key Shop verkoopt ook een grote diversiteit aan producten in de vorm van digitale licenties voor besturingssystemen (Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7), de beste versies van Microsoft Office voor Windows en Mac, Windows Server-producten, antivirus abonnementen, VPN’s en nog veel meer, allemaal tegen uitzonderlijk betaalbare prijzen. In de winkel kunt u een echte en 100% legitieme licentie kopen en genieten van een aanzienlijke korting in vergelijking met de oorspronkelijke prijs: terwijl u Windows 11 Professional voor $ 179,90 kunt kopen in de Microsoft Store, vindt u het op Mr Key Shop voor slechts $ 99,90. Laten we eens kijken naar de vele voordelen die u kunt behalen door te vertrouwen op deze geautoriseerde wederverkoper:

Door Windows 11 op Mr Key Shop te kopen, ontvangt u een paar seconden na uw aankoop uw productsleutel of digitale licentie samen met een ISO-downloadlink (100% malware-free) en een digitaal boekje met alle instructies die u nodig heeft om het systeem te downloaden, installeren en activeren U hoeft geen verzendkosten te betalen Door uw nieuwe besturingssysteem bij Mr Key Shop te kopen, bespaart u geld, tijd en helpt u ook het milieu . Dankzij Digital Delivery is er zelfs geen enkele vorm van verpakking of fysiek transport nodig. U helpt dus emissies en vervuiling te verminderen. De licentie die u krijgt is 100% legitiem en eeuwigdurend, dus in het geval van een storing kunt u deze opnieuw gebruiken op een nieuwe computer. U kunt kiezen uit vele veilige en geverifieerde betalingsmethoden, zoals PayPal, Amazon Pay en meer; bovendien kunt u altijd vertrouwen op hun free Engelstalige technische ondersteuning

Als u daarentegen Windows 11 moet aanschaffen voor uw bedrijf, kunt u profiteren van de kortingen in de winkel. Na de aankoop ontvang je een reguliere factuur.

Welke versie van Windows 11 moet je kiezen?

Tegenwoordig kun je kiezen uit veel verschillende versies van Windows 11. Welke is het meest geschikt voor jou en je computer? Als je het besturingssysteem als thuisgebruiker aanschaft, is Windows 11 Home de perfecte keuze voor jou. Als u daarentegen het systeem voor professionele doeleinden moet upgraden, is Windows 11 Pro misschien een betere match. Deze versie is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals en om hen in staat te stellen een breed scala aan bewerkingen uit te voeren, terwijl ze ook veel verschillende opties bieden om de beveiliging te verbeteren.

Dankzij functies zoals Windows Information Protection kunt u bijvoorbeeld elke bedrijfsapp beschermen tegen onbedoelde gegevenslekken. De Bitlocker-functie is ook erg handig in geval van diefstal of verlies van de computer, omdat het de gebruiker in staat stelt gegevens te isoleren en te voorkomen dat derden er toegang toe krijgen.

In vergelijking met de Home-versie biedt Windows 11 Professional een meer gediversifieerd aanbod van apps en opties die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven. Ten slotte kun je kiezen voor Windows 11 Enterprise, een andere versie van het besturingssysteem bedoeld voor hybride werk. Deze specifieke versie biedt nog meer beveiligingsniveaus voor bedrijfsgegevens.

Laten we eens kijken hoe u kunt upgraden naar Windows 11 op basis van welk besturingssysteem op uw pc wordt uitgevoerd.

Als u van plan bent om te upgraden naar Windows 11 Pro vanaf Windows 10 Home, moet u eerst upgraden naar Windows 11 Home en vervolgens de upgrade naar Windows 11 Pro kopen. Aan de andere kant, als je Windows 10 Pro hebt en je pc voldoet aan de minimumvereiste, kom je in aanmerking voor een free upgrade.Als uw computer Windows 8.1 Pro gebruikt, kunt u genieten van de free upgrade naar Windows 11 door eerst het systeem te upgraden naar Windows 10 Pro.Als op uw computer Windows 7 wordt uitgevoerd en u moet upgraden naar Windows 11, moet u een Windows 10-licentie aanschaffen en vervolgens profiteren van de free upgrade.

Tot slot, als je wilt upgrade naar Windows 11 Pro vanaf Windows 10 Homemoet u eerst de upgrade naar Windows 10 Pro aanschaffen en vervolgens profiteren van de free upgrade naar Windows 11 Pro.

Hoe te upgraden naar Windows 11 voor: free

Vandaag heb je ook de kans om Windows 11 te krijgen voor free. In feite laat Microsoft je het besturingssysteem 30 dagen lang gebruiken zonder iets te betalen, op deze manier kun je vertrouwd raken met alle nieuwe functies van de upgrade. Na de free proefversie, kunt u het systeem blijven gebruiken voor: free, maar u zult veel van de door Microsoft geïntroduceerde innovaties moeten opgeven. In feite zal Microsoft u vragen om een ​​productsleutel in te voeren of om een ​​digitale licentie aan te schaffen. Nogmaals, je kunt ervoor kiezen om het te kopen in de officiële Microsoft-winkel voor de volledige prijs, of te genieten van een korting tot 70% op Mr Key Shop.

Laten we eens kijken naar de vele opties die tot uw beschikking staan ​​om te upgraden naar Windows 11 voor free hoe dan ook.

U kunt het nieuwste besturingssysteem downloaden en gebruiken voor: free voor 30 dagen. In dit geval kunt u rekenen op de hulp van de installatie-assistent, die u door elke fase van het proces zal leiden en u zal helpen bepalen of uw pc aan de minimumvereisten voldoet of niet.

Als uw computer Windows 7, 8.1 of 10 gebruikt, kunt u profiteren van de free upgrade zoals hierboven uitgelegd. U kunt een originele Windows 10-licentie kopen op Mr Key Shop en genieten van de free upgrade.

Is het mogelijk om Windows 11 te downloaden voor? free?

Zoals hierboven vermeld, heb je vandaag een ruime keuze als het gaat om het verkrijgen van Windows 11 voor free. Het wordt echter sterk aanbevolen om een ​​originele licentie aan te schaffen. Als u van plan bent te genieten van de vele verbeteringen die door Microsoft zijn geïntroduceerd met de nieuwste versie, moet u weten dat de free versie bevat de meeste niet en is ook bedoeld om voor een beperkte periode te worden gebruikt. Het kan ook erg riskant zijn om een ​​inactief besturingssysteem te blijven gebruiken. In feite zult u geen essentiële systeemupdates kunnen ontvangen die eventuele bugs verhelpen en uw computer beschermen tegen de nieuwste externe bedreigingen zoals Follina. Dankzij Mr Key Shop is de aanschaf van een originele licentie niet duur meer en kunt u Windows 11 voor een zeer lage prijs aanschaffen.

Windows 11 kopen

Windows 11 kopen is heel eenvoudig. U kunt dit doen door naar de website van Microsoft te gaan of u kunt besparen op de prijslijst door deze te kopen op Mr key Shop. Nogmaals, dit is snel en eenvoudig: klik gewoon op “Windows 11” in het hoofdmenu, selecteer de versie van uw voorkeur en voeg deze toe aan uw winkelwagen. Zodra u uw aankoop heeft gedaan, ontvangt u uw product onmiddellijk in uw e-mailinbox, samen met een set instructies en uw factuur.

Hoe installeer en activeer ik Windows 11

Het is heel eenvoudig om Windows te installeren en te activeren. Als je al een actieve Windows 10-licentie hebt, kun je Windows Update of de installatie-assistent gebruiken door simpelweg de instructies op het scherm te volgen.

Voordat u echter doorgaat, moet u ervoor zorgen dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten die door Microsoft zijn uiteengezet door op de knop Start te klikken en Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update te selecteren. Laten we eens kijken naar de minimumvereisten.

Verwerker: minimaal 1 gigahertz (GHz) met 2 of meer cores op een compatibele 64-bits processor of SoCGeheugen: minimaal 4GB RAMArchiefopslag: 64 GB of meer.Systeemfirmware: UEFI (Unified Extensible Firmware Interface, een moderne versie van het BIOS van de computer), compatibel met Secure Boot.TPM: 2.0.Schermresolutie: 720p, groter dan 9 ”diagonaal, 8 bits per kleurkanaal.Grafische kaart: Compatibel met DirectX 12 of hoger met WDDM 2.0-stuurprogramma.

Zodra u er zeker van bent dat uw computer aan alle noodzakelijke vereisten voldoet, kunt u doorgaan met de installatie. Tijdens het proces wordt u gevraagd de taal van uw voorkeur te kiezen en een productcode voor Windows 11 in te voeren. Hier is hoe het te doen:

Klik op StartKlik op Instellingen > Beveiliging > ActiveringSelecteer Productcode bijwerken > Productcode wijzigen

Nu hoef je alleen nog maar de versie van Windows 11 te kiezen die je wilt installeren en de Algemene voorwaarden te accepteren. Ten slotte kunt u kiezen of u uw nieuwe besturingssysteem wilt installeren en al uw gegevens wilt behouden of dat u kiest voor een schone installatie.

Als u daarentegen niet in het bezit bent van een actieve Windows 10-licentie, kunt u het Windows 11 ISO-bestand downloaden met behulp van de Media Creation Tool en een USB- of dvd-medium maken. Als u voor deze methode kiest, moet u het systeem opnieuw opstarten met de media erin, de instructies volgen en wachten tot de installatieprocedure is voltooid. Als de installatie niet automatisch start, moet u het BIOS openen en de opstartvolgorde wijzigen. Als je moederbord het toelaat, kun je ook een snelmenu openen door op de F12-toets te drukken.

Is het legaal om een ​​digitale Windows 11-licentie te kopen?

Ja, tegenwoordig is het kopen van een digitale licentie volledig legaal. Refurbished licentie doorverkoop is een veilige en legale methode van softwaredistributie. Wanneer u echter een digitale licentie koopt, moet u op uw hoede zijn voor verkopers die te lage prijzen aanbieden, omdat u uiteindelijk een licentie koopt die niet origineel of veilig is. De veiligste manier om de juiste reseller te kiezen, is te vertrouwen op hun online reputatie. Mr Key Shop staat bekend om het bieden van hoogwaardige service.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like