Koop vandaag nog deze Anker Soundcore Liberty Air echte draadloze oordopjes voor $ 20

ankersoundcore

Wil je een extra paar echte draadloze oordopjes kopen? We hebben de deal voor je gevonden. Newegg verkoopt Anker’s Soundcore Liberty Air echte draadloze oordopjes voor $ 20 Verwijder niet-productlink. Dat is $ 40 korting op de adviesprijs en een mooi klinkende deal.

We hebben deze oordopjes niet getest, maar we hebben in het verleden andere Anker Soundcore Bluetooth-headsets (zoals de Soundcore Life Q35) bewonderd, en op basis van de (weliswaar schaarse) specificaties lijken de Liberty Air-oordopjes solide midden- bereik en hebben waarschijnlijk een goede basweergave. Anker zegt dat de oortelefoons worden geleverd met met grafeen gecoate stuurprogramma’s, maar dat is ongeveer alles wat wordt vermeld in termen van technische details. In ieder geval denken we dat deze toppen prima zullen zijn voor je volgende hardloopsessie of een wandeling door de stad.

De Liberty Airs bieden tot 5 uur muziek op een enkele lading, en 15 uur extra met de meegeleverde draagtas. De hoofdtelefoon heeft geïntegreerde aanraakbedieningen voor afspelen, pauzeren, overslaan en het beantwoorden van oproepen. Voor connectiviteit zijn de oordopjes voorzien van Bluetooth 5.0 en kunnen ze in één stap worden gekoppeld na de eerste installatie. Er is geen actieve ruisonderdrukking, maar je kunt die functie niet verwachten voor slechts $ 20. Wat je krijgt, klinkt ons echter best goed in de oren.

[Today’s deal: Soundcore Anker Liberty Air True Wireless earbuds for $20 at Newegg.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like