Koop vandaag de Echo Dot Kids Edition en de Echo Glow voor slechts $ 55

dotkidsandglow

Wil je dat de speelkamer een slimme speaker heeft voor eindeloze Raffi- en Kidz Bop-sessies? Goed nieuws: Amazon heeft een geweldige deal voor zijn kindvriendelijke versie van de Echo Dot, en hij gooit er voor de goede orde een handige slimme lamp in.

Je kunt de bundel Echo Dot Kids en Echo Glow kopen voor $ 55. Verwijder de niet-productlink vandaag, wat lager is dan de $ 70 tot $ 75 waarvoor deze combo gewoonlijk wordt verkocht. De bundel is verkrijgbaar met een tijger of panda hoes voor de Dot Kids.

We hebben de standaardversie van de Echo Dot beoordeeld en deze vier van de vijf sterren gegeven. We hielden van de luidspreker vanwege het nieuwe bolvormige ontwerp, evenals de enigszins verbeterde geluidskwaliteit en het nieuwe tik-om-te-snooze-gebaar. De Echo Dot Kids neemt de standaard Dot en voegt een kindvriendelijk ontwerp toe (de panda- of tijgerbekleding), een jaar aan Amazon Kids+ (die een samengestelde verzameling boeken, video’s, games en meer biedt, samen met ouderlijk toezicht) en een verlengde garantie van twee jaar.

We hebben ook de Echo Glow beoordeeld en deze vier van de vijf sterren gegeven. “De duurzame Echo Glow is redelijk goed in het beperkte aantal dingen dat hij kan doen”, zeiden we. Dit apparaat kan van kleur veranderen met een tik en reageren op Alexa-commando’s, en je kunt het ook toevoegen aan Alexa-routines.

[Today’s deal: Echo Dot Kids and Echo Glow for $55 on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like