Koop Samsung Galaxy Buds Plus alleen vandaag voor de laagste prijs ooit

galaxybudsplus

Het enige dat beter is dan het scoren van een paar leuke nieuwe uitrusting, is die mooie nieuwe uitrusting scoren voor een fantastische prijs. Alleen voor vandaag verkoopt Amazon de Samsung Galaxy Buds Plus voor $ 100. Verwijder niet-productlink. Dat is $ 50 korting op de adviesprijs en komt overeen met het laagste punt ooit. De oordopjes zijn verkrijgbaar in zwart, rood, blauw of wit en elke kleur is te koop totdat deze deal vanavond om middernacht Pacific Time verdwijnt.

We hebben de Galaxy Buds Plus niet getest, maar we hebben ze wel vergeleken met de originele AirPods van Apple. Spoiler alert: de AirPods waren beter voor iPhone-gebruikers. Desalniettemin merkten we op dat Samsung’s Galaxy Buds Plus een aantal aantrekkelijke functies biedt, zoals een goede pasvorm, goede passieve ruisonderdrukking en een draadloos oplaadetui.

De Galaxy Buds Plus-app biedt enkele aanpassingen voor Android- en iPhone-bezitters via , maar deze oordopjes missen ingebouwde ondersteuning voor de interne Bixby digitale assistent van Samsung. Samsung zegt dat de oordopjes tot 11 uur afspeeltijd voor muziek ondersteunen, wat tot 22 uur gaat als je ze indien nodig aanvult in een volledig opgeladen oplaadcassette. Gesprekstijd is ongeveer 7,5 uur, of 15 uur met koffer.

Wat betreft geluid, we ontdekten dat deze oordopjes goed zijn voor geluid in het middenbereik, maar de bas missen waar veel mensen de voorkeur aan geven. Onder de streep? Dit zijn goede high-end oordopjes, en ze zijn het zeker waard op de bodem van vandaag.

[Today’s deal: One-day sale on Samsung Galaxy Buds Plus for $100 on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like