Koop robotstofzuigers voor minder dan $ 150 in Amazon’s alleen vandaag uitverkoop

coredyl900

Als het stofzuigen van de vloerkleden het laatste is wat je wilt doen tijdens je vrije tijd, ga dan vandaag nog naar Amazon. De online retailer heeft vier Coredy-robotstofzuigers in de uitverkoop. Verwijder de niet-productlink met drie van de vier keuzes voor minder dan $ 200 – spectaculair goede prijzen voor robovacs. De deals eindigen op donderdagavond net voor middernacht, Pacific time. Hier zijn de details.

De beste deal is de Coredy R580 voor $ 146. Er is een kortingsbon van $ 50 waarop u kunt klikken onder de productpagina, waardoor de prijs daalt van $ 196. Dat is een waanzinnig goede prijs voor een 2.000 Pa robo vac die ook werkt met Alexa en Google Assistant. Het kan ook als dweil werken, maar vereist een aparte aankoop voor het waterreservoir en de dweildoek.

De goedkoopste deal is de Coredy R650 voor $ 138,30. Dat is de beste prijs van het afgelopen jaar, hoewel we die de afgelopen 12 maanden een paar keer hebben gezien. De Coredy R650 heeft een maximale zuigkracht van 2500 Pa en is intelligent genoeg om de reinigingskracht indien nodig te vergroten of te verkleinen. Het heeft geen slimme kaartmogelijkheden, maar het wordt geleverd met grensstroken om het weg te houden van plaatsen waar u niet wilt dat het komt.

De volgende is de Coredy R750 voor $ 161,83, de laagste prijs ooit voor een vacuüm dat tussen $ 191 en $ 300 springt. Deze stofzuiger heeft een zuigkracht van 2000 Pa, een dweilfunctie en ondersteunt spraakbesturing via Amazon’s Alexa en Google Assistant.

Ten slotte hebben we de Coredy L900 voor $ 300. Deze versie is meer uitgerust met kaarttechnologie, Alexa en Google Assistant-integratie en een zuigkracht van 2.700 Pa. Het heeft ook een dweilfunctie, maar de accessoires voor deze functie worden apart verkocht.

Er is voor elk wat wils met meerdere prijsklassen in de robovac-uitverkoop van vandaag.

[Today’s deal: One-day Coredy Robovac sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like