Koop het tri-band Arris Surfboard Max Wi-Fi 6 mesh-systeem voor minder

surfboard max ax6600 lifestyle

Is uw dual-band router aan het ploeteren onder de druk van verschillende gezinsleden die 4K-video’s streamen, afspelen en Zoom-vergaderingen in- en uitstappen, allemaal tegelijk? Als dat zo is, is het misschien tijd om een ​​-band mesh-router te overwegen, dat wil zeggen een router die werkt op de gebruikelijke 2,4- en 5GHz-banden, terwijl hij een derde 5GHz-band gebruikt voor draadloze backhaul tussen de hoofdrouter en de mesh-netwerkmodi.

Voor Prime Day verkoopt de online retailer de tri-band Arris Surfboard Max Wi-Fi 6 mesh-router voor $ 200. Er is ook een two-pack voor $ 300. Deze prijzen zijn respectievelijk ongeveer $ 50 en $ 60, maar u kunt nu beter handelen om die besparingen te grijpen; de deal eindigt net voor middernacht op dinsdagavond, Pacific time.

We hebben de Surfboard Max met wifi 6 nog niet beoordeeld, maar we waren geïnteresseerd in dit mesh-systeem toen het dit jaar op CES verscheen. De Surfboard Max AX6600 ondersteunt tri-band wifi met 2,4 GHz en 5 GHz gebruikersgerichte netwerken, waarbij de derde band wordt gebruikt als een speciale backhaul, waardoor de draadloze congestie in uw drukke huishouden wordt verminderd. Arris zegt dat een enkele eenheid tot 2.750 vierkante voet beslaat met snelheden tot 6.600 Gbps, terwijl het two-pack voldoende zou moeten zijn om ongeveer 5.500 vierkante voet te dekken.

[Today’s deal: Arris Surfboard Max Wi-Fi 6 mesh router for a Prime Day price of $200.]
0 Shares:
You May Also Like