Koop Google’s Nest Thermostat en Nest Mini voor $ 145

nestthermostatmini

Als je de rest van de zomer koel wilt blijven zonder van de bank te komen, heeft B&H Photo Video de deal voor jou. De winkelier verkoopt de Google Nest Thermostat (alleen zandkleur) en de Nest Mini voor $ 145. Verwijder niet-productlink. Dat is $ 34 korting op de gebruikelijke prijs, en de Nest Thermostat alleen is te koop voor $ 130. Wees er snel bij als je geïnteresseerd bent, want dit is een eendaagse deal die donderdagavond net voor middernacht Eastern time afloopt.

We hebben de Nest Thermostat eind 2020 beoordeeld, met vier van de vijf sterren. Het is ook de runner-up als de beste budget slimme thermostaat in onze verzameling van de beste thermostaten van 2021.

“Als je een goed uitziende, gebruiksvriendelijke, betaalbare slimme thermostaat wilt, is de nieuwe Nest Thermostat gemakkelijk aan te bevelen”, zeiden we in onze recensie. Het is ook eenvoudig te installeren, hoewel we zouden willen dat het ondersteuning had voor Nest-kamersensoren, wat niet het geval was op het moment van onze beoordeling.

Wat betreft de Nest Mini, het is eigenlijk een hernoemde Google Home Mini, alleen een beetje beter. Het kan muziek afspelen met iets beter geluid, webvragen beantwoorden, verkeersupdates aanbieden, timers instellen en meer. We hebben ook de Nest Mini beoordeeld, met vier van de vijf sterren en een Editors’ Choice Award. “De slimme Google Nest Mini-speaker is capabel, gebruiksvriendelijk en superslim dankzij Google Assistant. De verbeteringen ten opzichte van de Home Mini zijn klein maar opmerkelijk, waaronder een iets beter geluid, een montagegat en verfijnde capacitieve aanraakbedieningen”, zeiden we.

Dit is een uitstekende bundel en een mooie kit om met weinig moeite meer smarts aan je huis toe te voegen.

[Today’s deal: Google Nest Thermostat and Mini for $145 at B&H Photo Video.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like