Koop een telescoop voor $ 73 in de 24-uurs Celestron-uitverkoop van Amazon

celestron astromaster

Sinds het begin van de mensheid hebben we naar de hemel gestaard voor inspiratie, en is er een betere aanvulling op pc-geekery dan een obsessie met astronomie? Wij denken van niet. Alleen vandaag kunt u voor een geweldige prijs wegkijken naar de sterren. Amazon organiseert een eendaagse uitverkoop op Celestron-uitrusting Verwijder niet-productlink, inclusief verrekijkers, telescopen en accessoires, inclusief een reisklare beginnerstelescoop voor slechts $ 73.

De verkoop eindigt net voor middernacht op dinsdag, Pacific time. Hier zijn enkele van onze favoriete deals uit de uitverkoop, naast die oh zo betaalbare reisomvang.

Als eerste is er de Celestron Nature DX 8×42 verrekijker voor $ 95,20 in plaats van de gebruikelijke $ 140. Het laagste punt ooit is $ 80, maar we hebben die prijs sinds eind 2019 niet meer gezien, waardoor dit een solide prijs is voor deze verrekijker. Ze zijn perfect voor sterrenkijken of vogels kijken. Deze met rubber gepantserde verrekijker is meervoudig gecoat met BaK-4-prisma’s en is mist- en waterdicht om in het veld stand te houden.

De volgende is de Celestron NexYZ 3-Axis Universal smartphone-adapter voor $ 44,96, een daling van $ 60. Dit is een van die extra onderdelen die veel telescoopbezitters zouden willen hebben. Hiermee kunt u uw smartphone op uw telescoop plaatsen om foto’s en video’s door het oculair te maken. Het is een voordelige manier om je reis naar astrofotografie te beginnen met de uitrusting die je al hebt (een smartphone en telescoop). Deze adapter past op elk oculair van 35 tot 60 millimeter in diameter.

Tot slot, voor degenen die nog niet naar de sterren kijken, is er ook de Celestron AstroMaster 90AZ-refractortelescoop met een verstelbaar statief voor $ 160, als je iets wilt dat een stapje hoger ligt dan het eerder genoemde beginnersmodel van $ 73. Het kost normaal $ 250, en wordt geleverd met 90 mm optica, 20 mm en 10 mm oculairs, een StarPointer rode puntzoekerscoop. Deze lichtgewicht telescoop is ontworpen voor snelle installatie en demontage, dus hij is perfect om in je kofferbak te gooien voor een spontane sterrenkijkreis.

Reageer snel als je interesse hebt. Nogmaals, deze deals duren slechts tot middernacht vanavond.

[Today’s deal: One-day Celstron sale on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like