Koop een robovac voor $ 114 in Amazon’s alleen vandaag blowout-uitverkoop

coredyl900

De winter komt eraan en daarmee het verlangen om weg te kruipen met een warme kop thee. Wie wil er in zulke tijden van de bank komen om te stofzuigen? Met de deals van vandaag zou je op die bank kunnen blijven en een robot de vloer voor je laten stofzuigen, allemaal zonder de bank te verslaan. Amazon gooit een grote eendaagse uitverkoop op Coredy’s betaalbare robotstofzuigers

We hebben zelf geen Coredy-stofzuigers beoordeeld, maar velen van hen hebben hoge beoordelingen op Amazon uit duizenden gebruikersrecensies. Hier zijn de top drie die we aanraden om vandaag te bekijken.

De eerste is de Coredy R300 voor $ 114, een daling van $ 159. Het heeft een zuigkracht van 1.400 Pa en u kunt een optionele watertank meenemen voor dweilfunctie. Het bedrijf zegt dat je met deze robovac een looptijd van 110 minuten kunt verwachten. Er zijn niet veel functies, maar als je een eenvoudig semi-autonoom vacuüm nodig hebt, kan dit een zeer goede keuze zijn.

Vervolgens is de Coredy R580 $ 140, een daling van $ 280 en het laagste punt ooit. Om de volledige korting te krijgen, moet je de kortingsbon onder de prijs op de productpagina knippen voor een extra korting van $ 50, anders is het $ 190. Deze robovac beschikt over Wi-Fi, 2000 Pa zuigkracht, virtuele grenzen en ondersteuning voor Alexa en Google Assistant. Het kan ook uw vloeren dweilen als u de optionele watertank oppakt. Dat is een koopje voor $ 140.

Ten slotte is er de Coredy L900 voor $ 300, een daling van $ 520 en het laagste punt ooit. Dit is de duurste robovac in de verkoop, met slimme lasernavigatie en kaarten, 2.700 Pa zuigkracht, Alexa en Google Assistant-compatibiliteit, en een dweiloptie zoals de andere.

Als je een robovac nodig hebt, biedt deze verkoop veel opties voor verschillende prijsklassen, waaronder veel meer betaalbare budgetten dan normaal. Maar zorg ervoor dat je er vandaag een ophaalt als je geïnteresseerd bent, want deze deals verdwijnen om middernacht.

[Today’s deal: One-day sale on Coredy Robot Vacuums on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like