Koop een Ring Video Doorbell met een Echo Dot voor een belachelijk lage $ 45

ringwiredechodotgen3

Op dit moment kun je de deur openen zonder van de bank te komen voor minder dan $ 50. Als aanloop naar Prime Day op 21 juni verkoopt Amazon de Ring Video Doorbell Wired en de derde generatie Echo Dot voor slechts $ 45. Verwijder niet-productlink voor Prime-leden. Dat is lager dan de huidige prijs van $ 95 voor deze combo, en goedkoper dan de prijs van $ 60 voor de Ring Video Doorbell alleen. (Als u geen Amazon Prime-abonnee bent, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefperiode om te profiteren van deze Prime Day-deals.)

We hebben de Ring Video Doorbell Wired in april beoordeeld en zeiden dat de deurbel “basisbeveiliging voor de voordeur biedt tegen een zeer redelijke prijs”. Deze slimme deurbel op instapniveau biedt 1080p video-opname, nachtzicht en de mogelijkheid om tot drie bewegingsdetectiezones te creëren. Om het meeste uit je nieuwe deurbel te halen, heb je een Ring Protect-abonnement nodig voor 60 dagen videocloudopslag, evenals deel- en downloadrechten. Ring Protect heeft ook een modus Alleen mensen die je alleen beter zou moeten waarschuwen wanneer een persoon opduikt, in tegenstelling tot de buurtkat.

Naast de deurbel heeft deze bundel de derde generatie Echo Dot waarmee je via de Ring Wired de deur kunt beantwoorden en een tweerichtingsgesprek kunt voeren. De Echo Dot is ook geweldig voor het beantwoorden van basisvragen op het web, het verkrijgen van verkeers- en weersinformatie en het afspelen van muziek van een groot aantal verschillende premiumservices.

Het is een uitstekende bundel voor minder dan $ 50, en als je meer actie op het gebied van huisbeveiliging wilt, heeft Amazon’s Prime Day-pre-show ook de Blink Mini-binnencamera voor slechts $ 20 voor Prime-leden.

[Today’s deal: Ring Video Doorbell Wired and Echo Dot (Gen 3) for $45 at Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like