Koop een Ring Video Doorbell 3 en Echo Show 5 voor maar liefst $ 150

ring3echoshow5

Dit is het perfecte moment om de wereld van videodeurbellen te betreden. Amazon verkoopt de Ring Video Doorbell 3 met de Echo Show 5 voor $ 150. Dat is het laagste punt ooit en veel beter dan de $ 290 die u zou betalen als u ze allemaal afzonderlijk zou kopen tegen de volledige adviesprijs. Omdat dit zo’n goede deal is, is het momenteel nabesteld tot donderdag 12 november, maar als je onmiddellijk een deurbel nodig hebt, is de Echo-less Ring 3 $ 140, een ander historisch dieptepunt vanaf $ 200.

De Ring Video Doorbell 3 biedt 1080p video-opname, evenals verbeterde bewegingsdetectie, privacyzones en audioprivacy in vergelijking met de Ring 2. Hij werkt op dual-band wifi (2,4 GHz en 5,0 GHz) en ondersteunt de gebruikelijke Ring functies zoals tweerichtingsaudio en smartphonebediening via de Ring-app. Hij werkt op batterijen, maar kan ook worden aangesloten om een ​​oudere deurbel te vervangen.

De Ring 3 werkt natuurlijk ook met Alexa-apparaten, dus je kunt hem met je stem bedienen. Zo kun je vanaf de meegeleverde Echo Show 5 (of een ander smart device met display) zien wie er voor de deur staat en kun je met een extra spraakcommando tegen je bezoekers praten. En als je hem niet gebruikt met de deurbel, de Echo Show 5 is een van de beste slimme schermen, met een compact ontwerp en uitstekende functies.

[Today’s deal: Ring Video Doorbell 3 and Echo Show 5 for $150 on Amazon]Niet-productlink verwijderen

0 Shares:
You May Also Like