Koop een Ring Doorbell en Echo Dot voor $ 42

ringecho

Een van de geweldige kansen die de feestdagen bieden aan zuinige shoppers, is de kans om goedkoop een smart home-startpakket te krijgen. Voorbeeld: Amazon verkoopt de Ring Video Doorbell Wired en een derde generatie Echo Dot voor slechts $ 42. De Ring Video Doorbell is normaal gesproken $ 60 op zichzelf, en deze Echo Dot schommelt tussen $ 25 en $ 40, dus je scoort een enorme besparing met deze bundeldeal.

In onze recensie van de Ring Video Doorbell noemden we het ‘sterke veranda-beveiliging op instapniveau voor de prijs’. Het apparaat beschikt over 1080p video-opname, tweerichtingsaudio, realtime meldingen, een liveweergave van de voordeur en maakt verbinding met uw thuisnetwerk via een 2,4 GHz-verbinding. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit geen deurbel op batterijen, dus je moet hem aansluiten op je bestaande bedrading.

Net als bij andere Ring-deurbellen krijg je de beste prijs als je ook het Ring Protect Plan krijgt.

We gaven de derde generatie Echo Dot vier van de vijf sterren en een Editors’ Choice Award. Je weet hoe het gaat. Deze luidspreker kan je allerlei informatie van internet geven en je favoriete podcasts en muziek afspelen, evenals timers, alarmen instellen en slimme apparaten voor thuis bedienen, zoals de Ring Video Doorbell Wired. Een slimme luidspreker is een must-have voor elk slim huis.

Als je je huis een hoger niveau wilt geven, is dit kleine startpakket een uitstekende manier om goedkoop wat slimme dingen toe te voegen.

[Today’s deal: Ring Video Doorbell Wired and Echo Dot (third generation) on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like