Koop een nieuwe tv voor de Super Bowl met deze touchdown-waardige deals

sony 55 inch 4k tv

De grootste sportdag van het jaar staat voor de deur en winkels zijn al bezig met het opzetten van deals om je voor te bereiden. Dit zijn de beste deals die we vandaag konden vinden.

De Sony XBR55X900F 55-inch 4K Ultra HD Smart LED-tv is terug naar een Black Friday-dieptepunt van $ 898 op Amazon. Verwijder niet-productlink, lager dan een catalogusprijs van $ 1.100. Deze tv biedt een fantastisch beeld, met een smal frame dat uw kijkgebied maximaliseert en een standaard die kabels verbergt, zodat uw installatie schoon blijft. Bovendien kun je met de compatibiliteit van Alexa en Google Assistant van kanaal wisselen zonder een afstandsbediening.

[ Want more great deals? Check out TechConnect, our home for deals hand-picked by the PCWorld, Macworld and TechHive editors. ]

Ook deze TCL-set viel ons op. Best Buy verkoopt een 65-inch 4K QLED HDR-tv met Roku ingebouwd voor $ 595. Verwijder de niet-productlink na het toepassen van code TCLDOLBY15 bij het afrekenen, lager dan een catalogusprijs van $ 900. Deze 4K-tv is niet zomaar je normale smart-set: hij heeft Roku aan boord, dat gebruiksvriendelijke toegang biedt tot al je streaming- en andere contentmogelijkheden op één plek, met een intuïtief menu en navigatie om je op weg te helpen.

[Today’s deals: Sony 55-inch 4K set for $900Remove non-product link and TCL 65-inch 4K set for $600Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like