Koop een Nest-thermostaat in de uitverkoop van $ 199, krijg 2 slimme stekkers en een microSD-kaart gratis

nest 3rd gen

BuyDig heeft nu een soort slimme grabbelton voor thuis. De online retailer verkoopt een derde generatie Google Nest Learning Thermostat, twee slimme stekkers en een 32 GB microSD-kaart voor $ 199. Verwijder niet-productlink. Dat is de vraagprijs van het Nest zelf, dus je krijgt de extra’s gratis.

De slimme stekkers zijn het Deco Gear two-pack, dat BuyDig nu voor $ 20 verkoopt. Deze wifi mini smart plugs zijn rond en werken met Amazon Alexa en Google Assistant. De microSD-kaart van 32 GB is, nou ja, een SD-kaart die je op een smartphone, een laptop, een camera of zelfs een Raspberry Pi kunt gebruiken als je daar zin in hebt.

Wat betreft de Nest-thermostaat, hij verdiende onze Editors’ Choice-prijs, zelfs als hij $ 50 meer kostte. Hij leert gaandeweg de temperaturen kennen die u prettig vindt, en u kunt ook schema’s instellen of op afstand bedienen om het huis op de juiste temperatuur te krijgen voordat u thuiskomt.

De Nest-thermostaat kan ook detecteren wanneer er niemand aanwezig is om geen stroom te verspillen aan onnodige warmte of airconditioning. Het is een uitstekende thermostaat, en vandaag kun je hem krijgen met wat extra gratis dingen.

[Today’s deal: Nest third-generation thermostat plus Wi-Fi smart plugs, and microSD for $200 at BuyDig.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like