Koop een Fire HD 8-tablet en Blink Mini indoor beveiligingscamera voor $ 75

firehd8blinkmini

Als je een waakzaam oog wilt toevoegen aan je huis, compleet met een verrassend veelzijdige tablet die kan worden gebruikt om je camerafeed in de gaten te houden, mis dan Amazon’s deal van de dag niet. Alleen vandaag verkoopt Amazon de 32 GB Fire HD 8-tablet en Blink Mini-camera voor $ 75, een daling van de gecombineerde adviesprijs van $ 125. De deal eindigt maandagavond net voor middernacht Pacific time.

De Fire HD 8 is een advertentie-ondersteunde versie van de tablet, wat betekent dat het, net als bij de Kindle, advertenties op het vergrendelscherm zal weergeven. De tablet heeft een 8-inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 bij 189 pixels per inch, aangedreven door een 2GHz quad-coreprocessor, 2GB RAM en tot 12 uur gemengd gebruik op een enkele lading. Het biedt ook camera’s aan de voor- en achterzijde, en natuurlijk schudt het Alexa voor alles, van het uitvoeren van eenvoudige webquery’s tot het besturen van slimme apparaten voor thuisgebruik. Fire-tablets sluiten ook aan op Amazon’s diepe inhoudsbibliotheek met apps, streamingdiensten, games en meer.

Daarover gesproken, de Alexa-compatibele Blink Mini kan worden gebruikt met de Fire HD 8 om een ​​livebeeld van de camera te krijgen en om de tweerichtingsaudio van de camera te gebruiken. We hebben de Blink Mini beoordeeld en zeiden dat het “een compacte camera voor binnenshuis was die solide basisfuncties, eenvoudige bediening en een portemonneevriendelijk prijskaartje van $ 35 combineert.” Deze beveiligingscamera voor binnenshuis beschikt ook over 1080p video-opname en heeft aangepaste bewegingsdetectiezones, zodat je alleen waarschuwingen krijgt als die ondeugende puppy op de bank springt.

De Blink Mini is niet een van onze favoriete camera’s voor thuisbeveiliging, maar voor slechts $ 75 met een Fire HD-tablet? We nemen het. Onthoud echter dat deze deal alleen vandaag geldig is, dus spring erop als je geïnteresseerd bent.

[Today’s deal: Fire HD 8 and Blink Mini camera for $75.]
0 Shares:
You May Also Like