Koop een Echo Studio in de uitverkoop van $ 170, krijg een Echo Show 5 en een Philips Hue slimme lamp gratis

echostudio

Best Buy biedt een absoluut geweldige deal voor iedereen die op zoek is naar een basis smart home-startpakket. De big box-retailer verkoopt de Amazon Echo Studio voor $ 170. Verwijder niet-productlink, en om de deal zoeter te maken, gooit hij gratis een Echo Show 5 smart-display en een Philips Hue slimme lamp in.

Dat is een waanzinnige deal voor dezelfde verkoopprijs als de Echo Studio zelf. De deal wordt weergegeven zodra deze in uw winkelwagentje zit, maar klik onder de prijs op de productpagina op de link met de tekst ‘Waarde van $ 104,98’ om de details te bekijken. Het is niet duidelijk wanneer de deal afloopt.

We hebben de Echo Studio in januari beoordeeld en gaven hem vier van de vijf sterren. We vonden het “een geweldig” [smart] luidspreker voor de prijs”, en we vonden het leuk dat het werd geleverd met ingebouwde Zigbee-hubondersteuning. We hadden echter liever gezien dat het ook Z-Wave-ondersteuning zou toevoegen.

We hebben afgelopen zomer ook de Echo Show 5 beoordeeld, met 4,5 van de 5 sterren. Het is een uitstekend klein slim scherm dat je kunt gebruiken om video’s te bekijken, weers- of verkeersupdates te krijgen, videogesprekken te voeren, muziek af te spelen en zelfs te integreren met een selectie slimme videodeurbellen.

Ten slotte hebben we een Philips Hue A19 witte slimme lamp, wat het equivalent is van een gloeilamp van 60 W. Het beste is dat je niet per se een Hue-hub hoeft op te halen om hem te gebruiken, omdat de Echo Studio dat werk met een beperkte capaciteit kan doen. Om de volledige Hue-ervaring te krijgen, moet je echter naar de Philips-hub springen.

[Today’s deal: Echo Studio, Show 5, and Philips Hue A19 for $170 on Best Buy.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like