Koop een Echo Show 8 en een Blink Mini-beveiligingscamera voor $ 70-50% korting

echoshow8blinkmini

Amazon biedt de rest van ons een Prime Day-deal aan. De Echo Show 8, gebundeld met de Blink Mini-beveiligingscamera, is onlangs gedaald tot $ 70. Dat is dezelfde deal die de winkelier bood tijdens Prime Day en de altijd lage prijs, maar deze keer hoef je geen Prime-abonnee te zijn om het vast te houden. Deze slimme monitorbundel wordt meestal verkocht voor $ 140. Het enige nadeel is dat het een paar weken niet wordt verzonden (24 november op dit moment).

We hebben de Echo Show 8 nog niet formeel beoordeeld, maar over het algemeen waren we dol op Amazon’s Echo-apparaten. Deze versie van de Show heeft een 8-inch scherm met een resolutie van 1280 x 800, een 1 MP camera aan de voorkant met een aan/uit-ontspanknop en 802.11ac wifi. Voor audio heeft het twee neodymium-luidsprekers met een passieve basradiator en vier microfoons aan de bovenkant voor videogesprekken en praten met Alexa.

Net als bij andere Echo-apparaten, kan Alexa vocale antwoorden geven over weer, verkeer en meer, en je smart home-apparaten bedienen. In tegenstelling tot een gewone slimme luidspreker kan de Echo Show echter visuele elementen weergeven, samen met items zoals weersvoorspellingen. Het kan ook foto’s weergeven en videogesprekken voeren.

“Als je een slim scherm wilt dat groter is dan de Echo Show 5, maar niet het geld wilt ophoesten voor de 10-inch Echo Show, dan is de Echo Show 8 een mooi compromis”, zeiden we over het apparaat in onze Amazon Echo-kopersgids.

De Blink Mini is ondertussen een beveiligingscamera met 1080p video-opname en bewegingsdetectie. Omdat Blink een Amazon-merk is, werkt deze camera natuurlijk samen met de Echo Show 8 voor de perfecte beveiligingscombinatie.

[Today’s deal: Echo Show 8 and Blink Mini Security Camera for $70 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like