Koop deze JBL-luidsprekers van $ 350 voor $ 99 en feest binnen of buiten

jbl speakers

Of je nu binnen, buiten of gewoon alleen danst deze zomer, je hebt luidsprekers van hoge kwaliteit nodig om de muziek te laten klinken, en JBL biedt een belachelijk goede deal voor een paar. Het bedrijf verkoopt de Control X bedrade luidsprekers voor binnen en buiten voor $ 100. Verwijder niet-productlink. Dat is veel minder dan de adviesprijs van $ 350 – maar liefst 71 procent korting.

De Control X-luidsprekers zijn voorzien van goudkleurige aansluitklemmen voor aansluiting op een ontvanger of versterker. Ze worden ook geleverd met muurbevestigingsbeugels waarmee de luidsprekers naar wens kunnen worden gedraaid, gekanteld en gedraaid.

Deze luidsprekers hebben een 5,25-inch conuswoofer gemaakt van met grafiet gevuld polypropyleen, evenals een 1-inch CMMD Lite dome-tweeter.

We hebben deze luidsprekers niet beoordeeld, maar ze staan ​​over het algemeen goed aangeschreven, hoewel er enkele kritieken zijn dat ze niet zo concurrerend zijn voor hun oorspronkelijke prijs.

Dat bezwaar is tegenwoordig geen punt van zorg aangezien deze luidsprekers te koop zijn voor een belachelijk lage prijs. Het weer is op de meeste plaatsen nog niet warm genoeg om in de achtertuin te gaan loungen, maar deze luidsprekers zijn klaar voor gebruik wanneer de tijd daar is.

[Today’s deal: JBL Control X for $99 at JBL.com.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like