Koop deze $ 100+ JBL Bluetooth-hoofdtelefoon voor slechts $ 40

everest310ga

Als je een Bluetooth-koptelefoon voor over het oor nodig hebt, hebben we vandaag een solide set met korting gevonden. JBL verkoopt de JBL Everest 310GA-hoofdtelefoon voor $ 40. Verwijder de niet-productlink vandaag via zijn eigen website. Deze blikjes worden elders voor meer dan $ 100 verkocht en debuteerden voor maar liefst $ 200, dus je krijgt een behoorlijke deal.

De Everest 310GA biedt volgens JBL tot 20 uur batterijduur en kan in tweeën volledig worden opgeladen. Het heeft een ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking voor een betere gesprekskwaliteit, en er is een aanraaksensor op de hoofdtelefoon voor het oproepen van Google Assistant.

JBL heeft ook een functie aan deze hoofdtelefoon toegevoegd, ShareMe 2.0 genaamd, waarmee hij kan worden gekoppeld aan andere Bluetooth-hoofdtelefoons om audio te delen. We hebben deze functie niet beoordeeld, maar JBL zegt dat hij werkt met elk merk hoofdtelefoon.

De Everest 310GA is ontworpen om neer te klappen, zodat ze in een draagtas kunnen worden opgeborgen. Deze hoofdtelefoon wordt ook geleverd met een micro-USB-kabel om op te laden en een audiokabel met twee 3,5 mm-uiteinden voor die keren dat je de voorkeur geeft aan een bekabelde verbinding.

Dit ziet eruit als een erg leuke kleine draadloze headset, vooral als je maar een fractie van de oorspronkelijke prijs betaalt.

[Today’s deal: JBL Everest 310GA for $40 on JBL.com.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like