Koop de Echo Plus (en een gratis Philips Hue-lamp) voor $ 100

echo plus hue

De Echo Plus brengt alle smarts van Alexa met een ingebouwde slimme hub, en vandaag is het terug naar een lage prijs van $ 100 op AmazonRemove non-product link. Sterker nog, je kunt een gratis Philips Hue-lamp krijgen die bij die verkoopprijs is inbegrepen (zorg ervoor dat je de productoptie “met gratis Philips Hue-lamp” selecteert onder “configuratie”).

Deze Echo is niet onze favoriet onder de enorme reeks slimme luidsprekers van Amazon, maar het is nog steeds een solide optie, vooral als je op zoek bent naar een slimme luidspreker met een ingebouwde slimme hub. Met de Zigbee-hub kunt u andere compatibele slimme apparaten eenvoudig bedienen en instellen zonder een externe hub. Bovendien kun je met de ingebouwde Alexa zoeken, muziek afspelen, andere slimme apparaten bedienen en meer met alleen het geluid van je stem. En als je meerdere Echo-apparaten in huis hebt, kun je het gebruiken als een intercomsysteem.

We gaven de originele Echo Plus slechts 2,5 sterren van de 5 in onze recensie. Maar dit is het model van de tweede generatie en de korting maakt de slimme luidspreker een stuk aantrekkelijker. En dat inbegrepen slimme lamp maakt de deal alleen maar zoeter. Bekijk onze Amazon Echo-koopgids voor meer opties.

[ Today’s deal: Echo Plus and a Hue smart bulb for only $100Remove non-product link. ]
0 Shares:
You May Also Like