Koop Anker’s Eufy 15C robovac voor $ 140 na een enorme korting van 44%

eufy15c

Op dit moment kun je een uitstekende robovac krijgen voor bijna de helft korting. Anker via Amazon verkoopt de Eufy BoostIQ RoboVac 15C voor $ 140, een daling van $ 250 – een verbazingwekkend goede prijs voor een robotstofzuiger. Om de volledige korting te krijgen, moet je de kortingsbon onder de prijs op de productpagina knippen en vervolgens de afrekencode gebruiken eufy15CW.

We hebben de 15C niet beoordeeld, maar we hebben wel naar de 15C Max gekeken, met vier van de vijf sterren (de Eufy 15C Max kost nu trouwens ook $ 70). Het grootste verschil tussen de twee stofzuigers is de zuigkracht: 2000Pa voor de Max en 1300Pa voor de 15C.

De Eufy BoostIQ 15C beschikt ook over Wi-Fi-connectiviteit voor smartphonebediening, inclusief handmatig stofzuigen, het instellen van reinigingsschema’s en het vinden van uw robot als de batterij leeg raakt op een ongunstig moment. Reinigingsmodi zijn onder meer automatisch, spot- en randreiniging of een snelle reiniging van 30 minuten.

Anker zegt dat deze robovac het beste is voor harde vloeren tot middelpolige tapijten, en de batterij zou tot 100 minuten schoonmaaktijd of 40 minuten in maximale zuigmodus moeten meegaan. Het blad is ook voorzien van krasvast gehard glas om het er glanzend uit te laten zien.

[Today’s deal: Anker Robovac 15C for for $140 with coupon and code at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like