Koop alleen vandaag de Ring Video Doorbell Wired en de Echo Show 5 voor een waanzinnige $ 65

ringandshow

Alleen voor vandaag is het belachelijk goedkoop om de een-twee-combinatie van een slimme deurbel en een slim scherm te krijgen die kunnen samenwerken. Ring verkoopt zijn nieuwe budget Video Doorbell Wired en een eerste generatie Echo Show 5 voor slechts $ 65. Verwijder niet-productlink. Dat is meer dan de helft van de adviesprijs van $ 150, maar je kunt maar beter opschieten – de deal eindigt donderdagavond om 21.00 uur Pacific Time.

We hebben de Ring Video Doorbell Wired in april beoordeeld en gaven hem 3,5 van de 5 sterren. “De Ring Video Doorbell Wired levert basisbeveiliging voor de voordeur tegen een zeer redelijke prijs en sluit aan bij het steeds robuuster wordende ecosysteem van Ring voor thuisbeveiliging”, zeiden we.

De Ring Video Doorbell Wired is eenvoudig te installeren, biedt 1080p video-opname en solide nachtzicht.

Onze grootste klacht was dat de modus Alleen mensen slechts zo-zo was in het negeren van dieren, mensen en andere niet-mensen. De Ring was ook een beetje zwak bij weinig licht gedurende de korte periode waarin het nog niet donker genoeg is om over te schakelen naar nachtzicht. Toch is de Ring Video Doorbell Wired voor een goedkope videodeurbel een van de beste die we hebben gezien.

We hebben ook de eerste generatie Echo Show 5 beoordeeld, met 4,5 van de 5 sterren en een Editors’ Choice Award. Het grootste verschil tussen de eerste en tweede generatie Echo Show is dat de originele versie een 1MP-camera heeft, terwijl de opvolger de camera opvoert naar 2MP. Anders zijn ze in principe identiek, en als je het ons vraagt, kun je beter een deal sluiten op de oudere Echo Show 5 (en de deal van vandaag is behoorlijk gek) in plaats van de volledige prijs uit te geven aan de nieuwere.

[Today’s deal: Ring Video Doorbell Wired and Echo Show 5 for $65 at Ring.com.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like