Konka TV gaat upscale met quantum-dot-tv’s op CES 2021

konka hero android

Onze eerste blik op een Konka TV onthulde een behoorlijk instapbeeld voor een zeer mooie prijs. In 2021 belooft het bedrijf een lijn high-end smart-tv’s te leveren met nauwkeurigere kleuren dankzij quantum-dot-technologie. Shoppers met krappe budgetten zullen het ook op prijs stellen te kunnen kiezen tussen de huidige Android TV-implementatie van het bedrijf en WebOS, LG’s hoog aangeschreven smart TV-besturingssysteem.

De line-up

WebOS is gepland voor maart/april beschikbaarheid op Konka’s U4-serie (zie hieronder), die in grootte zal variëren van 43- tot 75-inch-klasse. De prijs werd niet bekend gemaakt.

konka webos

Voor zover aangekondigd, is quantum-dot-kleur alleen beschikbaar op Konka’s Q7 Pro-serie met Android TV. Deze mid-range lijn zal worden geleverd met een groot aantal Konka’s best-foot-forward-functies: kleurengamma van meer dan 100 procent DCI-P3, een gaming-modus, ondersteuning voor Google Assitant en Chromecast, en Bluetooth 5.0. Merk op dat de meeste Konka-tv’s de laatste ondersteunen – een leuke extraatje voor degenen die via een Bluetooth-koptelefoon luisteren.

Konka zal doorgaan met de betaalbare U5-serie die we hebben getest, evenals de super-budget H3-serie in kleinere 32-inch (720p) en 43-inch (1080p) modellen. De tv’s zullen ook worden geïntegreerd met de lijn van smart home-producten van het bedrijf, waaronder videodeurbellen.

0 Shares:
You May Also Like