Komt de Peacock-app eindelijk naar Amazon Fire TV-apparaten? Alleen deze Jello-mal weet het

peacock fire tv

“De aankondiging van morgen is GEEN grap”, luidt de tweet van de Fire TV-feed, die voor het eerst werd opgemerkt door AFTVnews. Gehecht aan de tweet: een Jello-mal met een Fire TV-afstandsbediening die erin zweeft, zittend op wat lijkt op het bureau van een zekere Dwight Schrute van NBC’s.

Het reageren op de tweet was niemand minder dan Peacock’s officiële Twitter-feed, compleet met een GIF van Dwight’s grijnzende aartsvijand, Jim Halpert.

Peacock is natuurlijk de streamingdienst van NBCUniversal, evenals de laatste grote tegenvaller als het gaat om Amazon’s Fire TV-platform.

Dus, betekenen de niet-zo-cryptische tweets dat de Peacock-app eindelijk naar Fire TV-apparaten komt? Goede vraag. Een vertegenwoordiger van Peacock had geen commentaar, maar voegde eraan toe dat we “binnenkort meer” zullen horen. We hebben ook contact opgenomen met Amazon.

Amazon en NBCU zijn sinds de lancering van de app vorig jaar in een patstelling over Peacock verwikkeld, naar verluidt over hoe de service zou worden gedistribueerd op Fire TV-apparaten. Het verhaal ging dat Amazon wilde dat gebruikers zich via de Prime Video Channels-winkel voor Peacock aanmeldden, terwijl NBCU wilde dat kijkers zich via de app zelf zouden abonneren.

In de tussentijd gingen ongeduldige Fire TV-gebruikers door en laadden de Peacock-app op hun apparaten, en Peacock’s eigen mediateam begon zelfs de oplossing voor te stellen.

We houden onze ogen open voor eventuele aankondigingen van Dunder Mifflin.

0 Shares:
You May Also Like