Kohler werkt samen met Phyn om bescherming tegen waterlekkage thuis te bieden

kohler h2wise

Kohler biedt een groot aantal slimme sanitairproducten, maar het is niet het wiel opnieuw uitvinden als het gaat om waterbewaking en lekpreventie voor het hele huis. Het bedrijf werkt in plaats daarvan samen met Phyn om twee co-branded producten aan te bieden: de doe-het-zelf-georiënteerde H2Wise Powered by Phyn en de professioneel geïnstalleerde H2Wise+ Powered by Phyn.

Het doe-het-zelfproduct is ontworpen om onder de gootsteen van een huis te worden geïnstalleerd, aangesloten op de hoekstops die warm en koud water naar de kraan voeren. Ondanks dat hij is aangesloten op slechts één kraan, kan de HWise Powered by Phyn het waterverbruik van het hele huis analyseren, inzicht geven in hoe elk armatuur wordt gebruikt en waarschuwen voor lekkages die overal in het systeem worden gedetecteerd. Het kan ook een voorbevriezingswaarschuwing geven door de aanwezigheid van kristallen in uw waterleidingen te detecteren voordat de leidingen bevriezen en mogelijk barsten.

kohler h2wise

De H2Wise+ biedt dezelfde verbruiksanalyse en bevriezings- en lekdetectiewaarschuwingen, maar omdat een loodgieter het op de hoofdinkomende watertoevoer van uw huis installeert, kan het ook het water afsluiten in een noodgeval – nadat het een ongecontroleerd lek heeft gedetecteerd of als het vriest worden gedetecteerd. Dit product is gebaseerd op de tweede generatie Phyn Plus, die TechHive binnenkort gaat beoordelen. We hebben de eerste generatie Phyn Plus al getest.

Beide toestellen meten enkele honderden keren per seconde de waterdruk in de leiding naar een smartphone-app. Ze rapporteren ook de temperatuur van het water en, wanneer de kranen open zijn, de stroomsnelheid van het water (in gallons per minuut). Beide apparaten hebben een stopcontact nodig in de buurt van hun installatielocatie, wat problematisch kan zijn als uw hoofdwaterleiding zich buiten uw huis bevindt (de slimme klep is volledig weerbestendig).

De H2Wise is nu te bestellen voor $ 400. De H2Wise+ kost $ 667 en is nu ook verkrijgbaar.

0 Shares:
You May Also Like