Kohler breidt zijn smart home-lijn uit met het Infinity Experience-bad

Kohler heeft zijn aanwezigheid in de smart home-ruimte sinds 2018 uitgebreid en de fabrikant van sanitairarmaturen introduceerde dit jaar verschillende nieuwe producten op CES, waaronder de Stillness Bath-lijn van zitbaden in Japanse stijl, afgedekt door de Infinity Experience.

Als je je badkamer aan het verbouwen bent en een gezond budget hebt, beloven Kohler’s Stillness Bath vrijstaande baden een spa-achtige ervaring, compleet met aromatherapie en full-spectrum verlichtingsopties. De 48 × 48-inch kuipen zijn iets meer dan twee voet diep en vullen van onder naar boven. Kohler demonstreerde zijn top-of-the-line Infinity Experience voor ons (je kunt de video bovenaan dit verhaal bekijken).

Een Experience Tower-armatuur die aan één kant van het bad is gemonteerd, kan worden gevuld met essentiële oliën, bijvoorbeeld lavendel of pepermunt, die wordt afgegeven in atmosferische mist die over het water drijft. Het water stroomt over de rand van het bad in een Hinoki-houten gracht, waar het water opnieuw wordt verwarmd en terug in het bad wordt gepompt. Verlichting in de gracht baadt de buitenwand van het bad in door de gebruiker gedefinieerde kleuren. (Japans gebruik is om te baden in een douche en daarna te genieten in een bubbelbad.)

Kohler stiltebad

Het Stillness Bath-assortiment omvat de $ 6.198 Soak, beschikbaar in mei; de $ 8.698 Smart Soak, beschikbaar in juli; de $ 10.998 Experience, ook beschikbaar in juli; en de $ 15.998 Infinity Experience die wordt getoond in de video, die in oktober beschikbaar zal zijn.

Kohler toonde ook een nieuwe lijn van contactloze badkamerkranen, die beloven de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen te verminderen door de noodzaak om de armatuur aan te raken tijdens uw badkamerroutine te elimineren. Eén model heeft een contactloze puck die op het aanrecht wordt gemonteerd. Als u met uw hand over de puck zwaait, wordt het water ingeschakeld en een tweede golf schakelt het uit. Een tweede puck aan de andere kant van de kraan regelt de temperatuur, maar het zal niet contactloos zijn. Kohler is ook van plan een tweede model uit te brengen waarbij de aanraaksensor op de bovenkant van de kraanhals zelf is gemonteerd. Dit ontwerp heeft een draaiknop bovenop de kraan voor het instellen van de watertemperatuur.

Kohler touchless badkamer

Dit zijn bedoeld als doe-het-zelf-retrofits die elke huiseigenaar kan installeren. In tegenstelling tot de Crue touchless keukenkraan die Kohler in 2018 op CES introduceerde (ook te zien in de video), zijn deze badkamerkranen niet spraakgestuurd. Kohler verwacht de badkamerkranen in december te verzenden, maar heeft geen prijs bekendgemaakt.

Kohler breidt zijn lijn van contactloze toiletten uit met twee reguliere modellen en een nieuw instapmodel intelligent toilet. De San Souci en Tresham-modellen van $ 1.000 en de Reach- en Corbelle-modellen van $ 600 zullen in maart beschikbaar zijn. Deze toiletten hebben geïntegreerde sensoren in hun anders conventionele handgrepen die het toilet doorspoelen als je er met je hand overheen zwaait. De technologie werkt op AA-batterijen, waardoor er geen stopcontact in de buurt van het toilet nodig is, wat de meeste huizen niet hebben.

Kohler aangeboren toilet

Kohler’s aangeboren intelligente toilet biedt veel van de slimme huisfuncties van Kohler’s duurdere toiletten voor een wat meer reguliere prijs: $ 3.100. Het is ook ontworpen om een ​​aanrakingloze ervaring te bieden, maar het is uitgerust met een sensor die automatisch het deksel optilt als je dichterbij komt en het sluit als je wegloopt. Het wordt compleet geleverd met een verwarmde stoel en een geïntegreerd bidet en föhn. Met een discrete afstandsbediening die aan de muur naast het toilet kan worden gemonteerd, kunt u de temperatuur van de zitting en bidetfuncties selecteren, zoals de watertemperatuur, de positie van de sproeikop en de werking van de droger.

Hoewel je een stopcontact in de buurt nodig hebt om het toilet van stroom te voorzien, zegt Kohler dat elke huiseigenaar die zich prettig voelt bij het vervangen van een toilet, de Innate zelf moet kunnen installeren. Kohler heeft een speciaal luik ontwikkeld voor zijn een- en tweedelige toiletschorten die over de bovenkant van de toiletsifon in de vloer passen en vervolgens de toiletbouten daaraan. Het Innate Intelligent Toilet zal in juni beschikbaar zijn.

Kohler touchless toilet

Tot slot kondigde Kohler een nieuwe samenwerking aan met Phyn, waarbij het bedrijf co-branded versies van Phyn’s bestaande producten zal aanbieden. Onze Phyn-recensie liep in 2019. Dit apparaat controleert uw hoofdwatertoevoerleiding op drukdalingen die op een lek zouden kunnen wijzen en kan uw watertoevoer automatisch afsluiten om catastrofale schade te voorkomen. Een tweede, goedkoper model dat onder een gootsteen wordt gemonteerd, laat de afsluitfunctie weg. Kohler zegt dat het een co-branded versie van dit product zal aanbieden voor $300 en een co-branded model met afsluitmogelijkheden voor $500, die beide in juni beschikbaar zullen zijn.

0 Shares:
You May Also Like