Klap vandaag deze Beats Studio3-koptelefoon over je oren voor slechts $ 170

studio3

Blaas nu de deuntjes op een Beats-koptelefoon voor minder geld. Alleen vandaag verkoopt Amazon de Beats Studio3 draadloze over-the-ear-koptelefoon voor $ 170. Verwijder niet-productlink. Dat is meer dan de helft van de oorspronkelijke MSRP, $ 30 lager dan de gebruikelijke $ 200 waarvoor ze verkopen, en het laagste niveau ooit. De verkoop eindigt maandagavond net voor middernacht Pacific time. De Studio3-koptelefoons zijn er in verschillende kleuren en de meeste worden nu verzonden, maar de blauwe zijn gemarkeerd als ‘binnenkort verzonden’.

Onze collega’s bij Macworld UK hebben de Studio3 beoordeeld en noemden ze “de meest complete Beats-koptelefoon” met “uitzonderlijk comfort en toonaangevende batterijduur”.

Deze hoofdtelefoon is voorzien van adaptieve ruisonderdrukking en komt met de W1-hoofdtelefoonchip van Apple, die een eenvoudigere koppeling met één tik met uw iPhone mogelijk maakt, evenals gelijktijdige koppeling met een iPad of Mac via iCloud. Als je geen iPhone hebt, moet je het standaard Bluetooth-koppelingsproces doorlopen, maar je krijgt hetzelfde Beats-geluid.

Deze blikjes hebben een batterijduur tot 22 uur op een volledige lading, en als je snel moet worden bijgevuld, gaan ze na 10 minuten drie uur mee op de meegeleverde oplader.

De klok tikt door voor deze verleidelijke Beats Studio3-deal, dus reageer nu als je geïnteresseerd bent.

[Today’s deal: Beats Studio3 for $170 on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like