Kijk wie er is met de Ring Video Doorbell 3 voor $ 60 korting

ringvideodoorbell3

Met de deal van vandaag kun je zien wie er voor de deur staat, zelfs als je niet thuis bent. B&H Photo Video verkoopt de Ring Video Doorbell 3 voor $ 140. Verwijder niet-productlink. Dat is $ 60 korting op de adviesprijs en een uitstekende prijs voor deze slimme deurbel.

Deze versie van de Ring Video Doorbell biedt 1080p video-opname, een gezichtsveld van 160 graden, nachtzicht en bewegingsdetectie met instelbare zones. Het heeft ook tweerichtingsaudio met ruisonderdrukking en natuurlijk integreert het met Amazon Alexa-apparaten voor spraakbesturing. Op apparaten zoals de Echo Show zie je ook de videofeed van de deurbel. Bovendien geeft de Ring Video Doorbell 3 realtime waarschuwingen aan je apparaten en kan hij worden geïntegreerd met andere Ring-beveiligingsapparatuur.

We hebben de Ring Video Doorbell 3 niet beoordeeld, maar we hebben wel gekeken naar zijn grotere broer, de Ring Video Doorbell 3 Plus, waarmee hij 3,5 van de 5 apparaten kreeg. De enige reden waarom het geen hogere beoordeling kreeg, was omdat het niet genoeg voortbouwde op de eerdere versies.

Toch is de niet-Plus-versie van de Ring Video Doorbell 3 met slechts $ 140 de moeite van het bekijken waard.

[Today’s deal: Ring Video Doorbell 3 at $140 on B&H Photo Video.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like