Kami’s nieuwe videodeurbel beschikt over persoonsdetectie en gezichtsherkenning op het apparaat

kami doorbell camera

Veel videodeurbellen bieden detectie van mensen, maar slechts enkelen van hen kunnen die truc op het apparaat zelf uitvoeren in plaats van in de cloud, en de nieuwe Kami Doorbell Camera is daar een van. Jammer van het gebrek aan lokale video-opslag, echter.

Nu beschikbaar op AmazonVerwijder niet-productlink voor $ 100, de Wi-Fi-enabled slimme deurbel van Kami Home, eigendom van Yi Technology, biedt de gebruikelijke 1080p-videoresolutie (verwacht een gezichtsveld van 160 graden, horizontaal georiënteerd in plaats van van top tot teen ), samen met nachtzicht in kleur tot 17 voet, tweerichtingsaudio en mobiele waarschuwingen wanneer een bezoeker voor de deur wordt gedetecteerd.

De Kami Doorbell Camera beschikt ook over personendetectie, waardoor de deurbel mensen kan onderscheiden van huisdieren, voertuigen en takken die in de wind zwaaien, terwijl gezichtsherkenning de camera in staat stelt vrienden en familie te identificeren uit een lijst met herkende gezichten.

Natuurlijk is er een bepaalde hoeveelheid analyse nodig om mensendetectie en gezichtsherkenning uit te voeren op uw vastgelegde videobeelden en over het algemeen wordt die analyse in de cloud afgehandeld. Het mooie van de Kami Doorbell Camera is dat hij mensendetectie en gezichtsherkenning kan uitvoeren op het apparaat zelf, in plaats van op een server van derden. (De razend populaire Wyze Cam v2 bood ook persoonsdetectie op het apparaat, maar Wyze heeft die functie sindsdien naar de cloud verplaatst.)

Als edge AI-aangedreven mensendetectie en gezichtsherkenning het goede nieuws is over de Kami Doorbell Camera, is het minder goede nieuws dat de deurbel geen lokale video-opslag ondersteunt (op bijvoorbeeld een microSD-kaart). In plaats daarvan wordt alle video opgeslagen in de cloud, wat betekent dat je op de een of andere manier te maken krijgt met Kami’s cloudgebaseerde servers.

Kami biedt zowel gratis als betaalde opslagplannen voor de Doorbell Camera. De gratis optie ondersteunt een 24-uurs geschiedenis van videoclips van 6 seconden, terwijl een betaald Kami Shield-abonnement onbeperkte videoclips mogelijk maakt plus een geschiedenis van 7 dagen, 15 dagen of 30 dagen (voor $ 5 per maand voor één camera, respectievelijk $ 12/maand voor vijf camera’s of $ 19/maand voor vijf camera’s).

Afgezien van de AI- en cloudopslagfuncties, biedt de weerbestendige behuizing van de deurbel IP65-gecertificeerde bescherming tegen het binnendringen van stof en lagedrukwaterstralen die in alle richtingen worden gespoten, wat met andere woorden betekent dat hij beschermd moet zijn tegen regen en sneeuw.

De deurbel wordt geleverd met een afneembare batterij die de camera tot 150 dagen van stroom kan voorzien, of kan worden aangesloten op een AC (8V, 10V, 12V of 24V) of USB-stroombron. Je kunt de deurbel ook aansluiten op bestaande mechanische of digitale gongs.

Ondersteuning voor Alexa en Google Assistant zou ergens in het eerste kwartaal van 2021 moeten komen, zei een vertegenwoordiger van Kami.

We zullen een volledige beoordeling van de Kami Doorbell Camera hebben zodra we een voorbeeldeenheid hebben getest.

0 Shares:
You May Also Like