Je Lenovo-laptop wordt binnenkort ook een Amazon Echo Show

lenovo show mode 2

Heb je een inactieve laptop op je bureau op een aanrecht? Lenovo heeft een nieuw idee: verander het in een Amazon Echo Show, compleet met Alexa.

Lenovo’s Show Mode zal later dit jaar debuteren op verschillende Lenovo Yoga- en IdeaPad-laptops en brengt de Echo Show-interface naar een Lenovo-pc, compleet met ondersteuning voor spraakopdrachten en smart home-bediening.

Met Show Mode ingeschakeld, zou een Lenovo-laptop of desktopsysteem in wezen fungeren als een Echo Show smart-display. Net als bij een standaard Echo Show, kun je Alexa vragen stellen, haar opdracht geven om je lichten aan en uit te doen, weerberichten te krijgen, muziek af te spelen, je schema te lezen of te bellen naar andere Echo-luidsprekers.

Lenovo heeft afbeeldingen vrijgegeven met het bekende Echo Show-scherm op een Lenovo-laptop, compleet met een klok, een aanstaande gebeurtenis en weersomstandigheden per uur. Lenovo zegt dat je de Show Mode-interface ook kunt instellen om door nieuwskoppen, Alexa-tips en aankomende agenda-items te bladeren, net als bij een gewone Echo Show.

Natuurlijk kunt u de Show Mode niet gebruiken op een Windows-systeem. In eerste instantie zal de Show Mode alleen werken op “geselecteerde” Lenovo-pc’s, inclusief laptops uit de Yoga Slim 9i, Yoga 9i, Yoga 7i, Yoga AIO 7 en IdeaPad 5-lijnen.

Hoewel typische Echo Show-schermen bedoeld zijn om altijd aan te staan, moet een laptop (natuurlijk) open, opgestart en actief zijn (dwz niet in de slaapmodus) om de Show-modus te laten werken.

Toch is de Show Mode een interessante manier om het meeste uit je pc te halen als je hem niet actief gebruikt. We zullen het graag proberen zodra de functie debuteert in het tweede kwartaal van het jaar.

0 Shares:
You May Also Like