Je kunt The Office nu gratis streamen op Peacock, maar slechts voor een week

the office streaming on peacock for free

Als je Pam, Jim, Dwight, Michael en de rest van het Dundler Mifflin-team hebt gemist sinds ze in januari voor Peacock uitstapten, dan is er goed nieuws: de hele reeks wordt nu gratis op Peacock gestreamd, maar niet voor lang.

Peacock, de streamingdienst van NBCUniversal die afgelopen zomer live ging, heeft zojuist aangekondigd dat het alle negen seizoenen van The Office gratis aanbiedt. Verwijder de niet-productlink vanaf vandaag, maar slechts voor een week.

Dat betekent dat je tot 24 maart de tijd hebt om je gratis fix te krijgen van , de klassieke NBC-sitcom die vroeger een van de grootste trekkingen op Netflix was.

“Vroeger” zijn de sleutelwoorden, aangezien Peacock, die in juli debuteerde, de exclusieve streamingrechten won om begin 2021 te beginnen, waardoor Netflix-gebruikers droog bleven.

Tot nu toe serveerde Peacock alleen de eerste twee seizoenen gratis. Degenen die de andere zeven seizoenen wilden streamen, inclusief afleveringen als “Casino Night” (wanneer Jim Pam vertelt dat hij van haar houdt!), “Safety Training” (wanneer Michael verwoestingen aanricht in het magazijn), “Dinner Party” (Michael organiseert de meest pijnlijke bijeenkomst ooit), en “Michael Scott Paper Company” (Michael, Pam en Ryan gaan schurkenstaten) – moesten zich aanmelden voor een betaald Peacock-account, beginnend bij $ 4,99 voor de door advertenties ondersteunde Premium laag.

Naast een gratis week van alle negen seizoenen van , ontgrendelt Peacock ook bonusinhoud, inclusief uitgebreide “Superfan” -versies van verschillende afleveringen met “nooit eerder vertoonde” inhoud.

Je kunt ook achter de schermen featurettes, interviews en bloopers, afleveringscollecties met een ‘thema’ en afspeellijsten met clips streamen die ‘memorabele grappen, relaties, teams en opmerkelijke citaten beschrijven’.

0 Shares:
You May Also Like