Je kunt de rij Doorgaan met kijken van Netflix nu vanaf je tv bewerken

How to delete titles from Netflix's Continue Watching row on a TV

Vind je het niet leuk dat het hele huishouden ziet wat je op Netflix hebt gestreamd? Hoewel het al lang mogelijk is om titels van Netflix’ Continue Watching-rij op internet of op je telefoon te negeren, was het tot nu toe niet mogelijk om dezelfde truc op een tv uit te voeren.

Netflix heeft aangekondigd dat het de mogelijkheid biedt om de rij Doorgaan met kijken naar aangesloten tv’s te bewerken, wat perfect is voor het opschonen van een lange lijst met gedeeltelijk bekeken video’s, het zappen van films die het niet waard zijn om weer op te halen, of om je gewoonte te verbergen voor huisgenoten die je video’s delen. Netflix-profiel.

Om een ​​titel te verwijderen uit de rij Doorgaan met kijken op uw tv, selecteert u deze, bladert u naar beneden in de linkerkolom met opties en klikt u op Verwijderen uit Doorgaan met kijken.

Een titel verwijderen uit de rij Doorgaan met kijken van Netflix op je tv

Netflix

Houd er rekening mee dat als je een bepaalde titel wist uit de lijst Doorgaan met kijken op je tv, deze ook van je andere apparaten verdwijnt, inclusief de mobiele Netflix-app en de hoofdwebsite van Netflix.

Ik heb de nieuwe functie Remove from Continue Watching geprobeerd op een Roku’s Streaming Stick 4K en Amazon’s eerste generatie Fire TV Stick 4K en in beide gevallen was deze aanwezig en verantwoord (als je hem niet ziet, probeer dan de Netflix-app bij te werken) ). De functie werkte ook op mijn door WebOS aangedreven LG C9 OLED-tv.

Er is een opmerkelijke uitzondering, en het is een grote: Apple TV, die geen optie Verwijderen uit doorgaan met kijken heeft in zijn versie van de Netflix-app. Een Netflix-vertegenwoordiger die om commentaar werd gevraagd, zei dat de functie Verwijderen uit doorgaan met kijken “niet beschikbaar zal zijn op Apple TV”, punt uit.

Netflix-fans kunnen al lang titels verwijderen uit de rij Doorgaan met kijken op internet en het bedrijf heeft de functie zelfs in 2020 voor Android-gebruikers uitgerold. De iOS-versie van de Netflix-app kreeg uiteindelijk ook de mogelijkheid.

Ben schrijft al meer dan 20 jaar over technologie en consumentenelektronica. Ben levert sinds 2014 een bijdrage aan PCWorld en kwam in 2019 bij TechHive, waar hij werkt aan slimme luidsprekers, soundbars en andere slimme en thuisbioscoopapparaten. Je kunt Ben volgen op Twitter.

0 Shares:
You May Also Like