Je kunt Alexa nu vragen om te bellen met je AT&T-nummer

amazon echo dot with clock

Alexa kan al lang vrienden en geliefden bellen op hun huis en mobiele telefoons, maar nu kun je Alexa vragen om een ​​nieuwe truc uit te voeren: bellen en gebeld worden met je AT&T mobiele nummer.

De functie, waarmee AT&T-abonnees hun mobiele nummers kunnen koppelen aan Alexa, komt dankzij een zojuist aangekondigde samenwerking tussen Amazon en AT&T, aldus The Verge. Zodra je je AT&T-account hebt gekoppeld, kun je Alexa vragen een contactpersoon te bellen met je AT&T-nummer, inkomende oproepen te beantwoorden of zelfs een nummer te bellen door de cijfers uit te spreken.

Alexa’s “carrier calling” -functie is nieuw in de VS, maar niet in andere gebieden, waarbij The Verge opmerkt dat gebruikers in het VK en Duitsland (respectievelijk) hun Vodafone OneNumber- en EE-mobiele nummers kunnen koppelen aan Alexa.

link alexa naar atandt

Er is geen woord over wanneer – of als – Alexa’s carrier-oproepmogelijkheden zullen worden uitgebreid naar meer Amerikaanse carriers.

Zelfs als je geen AT&T-abonnee bent, kun je Alexa nog steeds gratis vragen om telefoonnummers in de VS, Canada en Mexico te bellen, maar Alexa kan inkomende oproepen niet beantwoorden, tenzij iemand je belt vanaf een andere Alexa-compatibele apparaat.

    Open de Alexa-app en tik vervolgens op Meer > Instellingen > Communicatie. Onder de rekeningen kop, tik op AT&T, log vervolgens in op uw AT&T-account en volg de aanwijzingen. Nu, tijd om te bellen en gebeld te worden. Zeg “Alexa, bel papa” om je vader te bellen, of “Alexa, antwoord” als iemand je AT&T-nummer kiest (Alexa zal de inkomende oproep aankondigen). Als je een nummer wilt bellen dat je niet in je contacten hebt opgeslagen, vraag Alexa dan om het te bellen door de cijfers voor te lezen. Last but not least, zeg “Alexa, hang op” als je klaar bent met praten.
0 Shares:
You May Also Like