JBL upgradet zijn Boombox 3 Bluetooth-luidspreker naar een driewegsysteem

jbl boombox 3 camo

JBL kondigde op CES plannen aan om een ​​derde versie van zijn grootste draagbare Bluetooth-luidspreker uit te brengen. De Boombox 3 van $ 500 zal een geheel nieuw 3-weg luidsprekersysteem bevatten dat bestaat uit een racebaanvormige subwoofer, twee mid-range drivers en twee tweeters.

De nieuwste versie van de Boombox 3 belooft een diepere bas en een nog krachtiger geluid dan eerdere modellen. Bij volledig opladen van de Li-ion-batterij wordt verwacht dat deze een ongelooflijke speeltijd van 24 uur oplevert. Dankzij de enorme batterij kan de Boombox 3 ook fungeren als een powerbank die tot drie mobiele apparaten tegelijk kan opladen.

De luidspreker maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth 5.3-standaard en kan tegelijkertijd twee smartphones of tablets verbinden, waardoor de apparaten kunnen wisselen van weergave zonder de verbinding te wijzigen.

jbl boombox 3 voorzijde

Met de PartyBoost-functie van JBL kun je de Boombox 3 koppelen met een andere compatibele JBL-luidspreker om een ​​stereo-effect te creëren, of om verbinding te maken met meerdere PartyBoost-compatibele luidsprekers om het feest te verspreiden.

Er is een IP67 water- en stofdichte classificatie, zodat de luidspreker bijna overal mee naartoe kan en een val in het zwembad of een meer kan overleven.

De Boombox 3 wordt geleverd in zwarte of camouflagekleuren, met een metalen handvat met een oranje siliconen grip.

De eerder geteste JBL Boombox was 7,69 x 19,48 x 10,01 inch (HxBxD) en woog 11,57 pond. Het nieuwe model lijkt vergelijkbare afmetingen te hebben.

Kijk of de JBL Boombox 3 beschikbaar zal zijn in de zomer van 2022.

0 Shares:
You May Also Like